Transformers týdeník 45/2013

Transformers týdeník 45/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Zahraniční stránky odhalily další fotografie z natáčení Age of Extinction, jedná se o scény z Číny. Snímky byly pořízeny ze scény „ministr národní obrany“, z herců tu je vidět Li Bingbing a Stanley Tucci ve scéně na letišti. Na jedné fotografii je i špatně viditelný robot na klapce. Určitě to, ale není nikdo, koho jsme zatím mohli vidět. Někteří by mohli považovat tyto snímky za malé spoilery, (i když jenom opravdu malé.) Fotografie naleznete zde.

A nyní spoilerní zpráva, která vzbuzuje ohlasy i odmítání zároveň, obrázek z nedávného veletrhu JoBlo ukázal něco zajímavého z Age of Extinction. Snímek představuje kresbu robotického dinosaura, jednoho z Dinobotů, také známého, jako Grimlocka. Pokud se ovšem podíváte blíže, uvidíte, ač rozmazaného Optima Prima s mečem a štítem, který na něm jede. Otázkou teď zůstává, zda se tato kresba promítne i do filmu, případně figurek.


Transformers 4

Novinky z her:

Hasbro nedávno zažádalo o ochranné známky pro videohru založenou na nadcházejícím filmu Age of Extinction. Titulní logo pro videohru se nijak neliší od toho, které už dost dlouho známe.


Transformers 4

Novinky z festivalů:

Příští rok bude patřit Transformers, jelikož oslaví už 30 výročí svého vzniku v televizních stanicích. Takže věrní zahraničních fanoušci se mají na co těšit, již nyní už ale ví, že se mohou pomalu připravovat na návštěvu TFExpo 2014, které proběhne v srpnu ve
Wichita v Kansasu. Zatím první potvrzený host bude Neil Ross, dabér Springera, Slaga, Bonecrushera a Hooka z Generation 1 a mnohých dalších.

Novinky z figurek:

Figurky ze série Beast Hunters se pomalu dostávají už i k nám, již nově u nás můžete narazit na figurky Darksteela, Skystalkera, nebo jeho repainta Sky Linxe. Ovšem, že Optimus Prime může mít i více Beast Hunters podob nám nově ukazuje Hasbro, jelikož vyjde další figurka Optima Prima, kromě něho ovšem Hasbro vydává i novou figurku Predakinga, oba dva ve verzi Voayger.


Beast Hunters


Beast Hunters