Transformers týdeník 44/2013

Transformers týdeník 44/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Zahraniční stránky odhalily nové obrázky z natáčení Age of Extinction, tentokrát jsou spíše viděni herci, kromě Marka Wahlberga je tu k vidění i Jack Reynor, Stanley Tucci, Li Bingbing a Nicola Peltz.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Režisér Michael Bay už navíc začal v předchozích dnech v Číně natáčet a jedním z míst, které ve filmu uvidíte, bude i čínský geologický park Wulong Karst. Který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Podle Baye se ve filmu objeví dvou minutová scéna z tohoto parku, hlavně tři přírodně vytvořené mosty.

Následně po této zprávě přišla další, že právě v tomto parku se bude odehrávat „kritický hrdinný zlom“, do médií unikl i menší záhadný spoiler. Na fotografie z natáčení v parku se můžete podívat zde.

Po pádu Honk Kongu (přeloženo ze zdroje) se u jámy vytvořené havarovanou mimozemskou kosmickou lodí, sejde několik Transformerů, ty se poté spojí s ostatními, aby mohli bojovat o své přežití, poté co z jámy uniknout, Honk Kong zachrání (nebo něco, co je v Honk Kongu).

A po natáčení v Wulong parku, (doufám, že ne zničení, když se Bay neštítí ani toho dělat výbuchy v chráněné krajinné oblasti), se natáčení přesunulo do Pekingu a k Velké Čínské zdi. Odtud se poté bude pokračovat na další turné po Číně, do Velkého divadla a City Airport, než se opět vrátí natáčení do Pekingu. Stanley Tucci a Li Bingbing již jsou na scéně ve Velkém divadle. Do Číny navíc dorazil i Bumblebee, připraven už na natáčení před Pangu Plaza. Na set fotografií se můžete podívat zde.

Novinky ze seriálu:

Seriál Transformes Prime, sice už definitivně skončil, ale určitě neskočil v našich končinách, už jenom z toho důvodu, že tu ještě nebyly odvysílané všechny díly. Navíc pro vás všechny, co byste rádi seriál chtěli shlédnou v českém dabingu, máme dobrou zprávu. Už 27.11.2013 bude k možnosti si ve vybraných obchodech zakoupit celou 1. sérii na DVD. Objednat si jí můžete například zde, ale určitě seženete i levnější nabídku, stačí jenom hledat.