Transformers týdeník 40/2013

Transformers týdeník 40/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Na oficiálních stránkách Michaela Baye se objevilo menší info o tom, kdo by mohl být Autobot, jehož podobizna – hlava, byla ukázána mezi prvními na internetu. Podle komentáře se bude zřejmě jednat o Hounda.


Transformers 4

A u Hounda ještě chvíli zůstaňme, natáčení tento týden skončilo v Chicagu a pokračuje se dál. Autobot Hound byl ovšem už převezen do Číny, ač to mělo být tajné, jeho snímky přece jenom pronikly na internet. Zatím ovšem není jisté, kdy se štáb přesune do Číny, ale natáčení v Sham Shui Po v Hong Kongu by mělo začít už 10. října.


Transformers 4

Novinky hry:

SEGA (nadnárodní softwarová a hardwarová vývojářská firma, bývalý gigant v oblasti domácích počítačů, konzolí a videoher.) Díky hlasování na svém Facebooku nakonec potěší fanoušky a přinese jim novou arkádovou hru Transformers: Human Alliance. Hra byla zatím vyzkoušena v Číně a má situovat bitvu, mezi Autoboty a Decepticony, jak jí známe z filmu. Hráč převezme pozici vojáka z NEST týmu a musí pomoci Autobotům vymýtit Decepticony na celém světě.

Novinky ostatní:

Nejden Jadex, ale i Paramount Pictures přišel se zprávou, že propouští 5% svých zaměstnanců, zatímco v Jadexu jde o 13 lidí, v Paramountu to vychází na 2200 lidí, kteří pracují na filmu Los Angeles. Důvodem jsou samozřejmě klesající tržby, které klesly o 29%. Minulý rok ve stejnou dobu propustil Paramount už 120 lidí. Paramount navíc v létě po celém světě vydělal za film s Bradem Pitem „Světová válka Z“ 539 milionů dolarů.

Novinky ze seriálu:

Tento týden v sobotu nám skončil seriál Transformers Prime, filmem Predacons Rising. Seriál byl vysílán na Hubu od 29. listopadu 2010, příští týden 8.10.2013 bude dostupné na DVD Predacons Rising, které kromě filmu obsahuje i bonusové záběry, včetně vnitřního pohledu na sérii. Jedno video z bonusového materiálu proniklo oficiálně ven.