Transformers týdeník 39/2013

Transformers týdeník 39/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Na oficiálních zahraničních stránkách Michaela Baye se objevily snímky z Age of Extinction. Na prvním snímku můžeme vidět Michaela Byae v akci při natáčení. Na druhém snímku je Mark Wahlberg, Nicola Peltz a Jack Reynor někde v poušti před zchátralou benzínkou.


Transformers 4


Transformers 4

V minulém týdnu jsme vám přinesli záběry nových Transformerů, které byly pořízené fanoušky na natáčení, nyní máme k dispozici další snímek z klapky TF4.


Transformers 4

Čínský zpravodaj Chongqing Evening News informoval, že Transformers 4 bude natáčen v čínském geologickém parku Wulong Karst. Tento jihočínský kras, je na seznamu světového dědictví UNESCO a má vzácné geologické a ekologické vápencové krasové scenérie. Podle Chongqin se už začaly hledat vhodné záběry pro natáčení.


Transformers 4

Určitě si vzpomenete na Decepticony dready v Dark of the Moon, například v „mexické přestřelce“. Podle posledních fotografií z natáčení, to vypadá, že by se tito Decepticoni mohli vrátit i ve Age of Extinction, zatím není jisté, zda jde o Decepticony, nebo jenom auta s řidiči.


Transformers 4

Novinky figurky:

Letos v listopadu má vyjít nová vlna, už čtvrtá, Mirco-Kreon, nyní je už i solidní seznam toho, na co se můžou sběratelé těšit.

Alpha Trion, Barrage, Brawn, Break-Neck (Wildrider), Cyclonus, Demolishor, Iceberg, Kup, Rhinox, Rodimus, Sandstorm a Slipstream.


Kre-O