Transformers týdeník 19,20/2014

Transformers týdeník 19,20/2014

Jsou za námi další týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Michael Bay aktualizoval své webové stránky a zveřejnil zde informaci o dabérech v TF4. Mezi nové dabéry bude patřit John Goodman a Ken Watanabe, kteří budou dabovat Hounda a Drifta. Z vracejících se dabérů se můžeme těšit na Petera Cullena a Franka Welkera, jako Galvatrona. John DiMaggio, který daboval v DOTM Leadfoota, nyní namluví postavu Crosshairse. Mark Ryan (Bumblebee a Jetfire) bude nyní jako Lockdown, Robert Foxworth a Reno Wilson budou opakovat své role Ratcheta a Brainse.

Paramount Pictures vydal klip, který obsahuje o něco delší verzi Transformers: Age Of Extinction Theme Song; „Battle Cry“ od Imagine Dragons.

Další marketingovou propagaci mají v Mexiku, tentokrát se jedná o robotickou sochu obřího Grimlocka, který tak láká fanoušky na nadcházející film. Na video se můžete podívat zde.

V tomto týdnu jsme vám přinesli nové trailery, nové informace o Age of Extinction, tak ještě na závěr týdne přinášíme i nový plakát.


Transformers 4

Novinky z festivalů:

TFcon, který se koná 12. června v Torontu, oznamuje fanouškům, že letos dorazí i hudební skupina Cybertronic Spree. Tato kapela vystupuje zásadně v kostýmech z G1 série a jak zpívají, si můžete poslechnout níže.