Transformers týdeník 18/2014

Transformers týdeník 18/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Paramount Pictures China nám ukázal dvě nové fotografie z Age of Extinction. Na fotografiích se nám představí arogantní návrhář Joshua (Stanley Tucci) a hlava programu na vytvoření Transformers lidmi, Su Yueming (Li Bingbing). Druhý obrázek můžete znát už z plakátů, které nás seznamovaly s jednotlivými postavami z filmu.


Transformers 4


Transformers 4

Propagační kampaně Transformers probíhají po celém světě. Transformers figurky se již začaly objevovat v maloobchodech i přes to, že do premiéry filmu zbývá ještě několik týdnů. Obrázky nových Transformers se objevují na láhvích s pitím a v Číně dokonce jezdí i pomalovaný vlak.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Lockdown, nová postava z Age of Extinction, už má i svůj alt mód. Bude jím Lamborghini Aventador LP 700-4. Video, na kterém tohoto lovce toužícího po energonu Autobotů můžete vidět v plné kráse, máte níže.

Novinky figurky:

„Dva bojovníci vstoupí, ale jenom jeden může získat titul.“ To je heslo, pro novou Transformers hru Battle Masters. Jde o hru pro dva hráče, kteří proti sobě – jak ukazuje trailer – bojují v ringu dokud jeden nezůstane stát a druhý nepadne.

Novinky ostatní:

Práce na novém Transformers Age of Extinction Score jsou v plném proudu. Steve Jablonsky na svůj Facebook nedávno přidal novou fotografii z nahrávacího studia s titulkem „Klid před bouří… Lockdown nemá šanci proti místnosti plné Los Angeleských hudebníků.“ Další fotografie, která byla nahrána teprve nedávno, odhaluje názvy dalších skladeb pro nový film, a to „Optimus/Joshua Talk“ a „Taking to the Streets“. Snad nás nakonec tato skvělá skupina hudebníků poctí nevšedním hudebním zážitkem.


Transformers 4


Transformers 4