Transformers týdeník 21/2014

Transformers týdeník 21/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Je tomu týden, co byl zveřejněn druhý trailer na Age of Extinction. Od té doby se na světlo dostalo více podobných spotů nebo nových trailerů. Podle posledních informací by se měl ovšem zveřejnit i další v pořadí už třetí trailer a to někdy příští týden. Rovněž vyšel i nový plakát k filmu.


Transformers 4

Transformers: Age of Extinction – Faith

Transformers Age of Extinction TV Spot 4

The Fall of Chicago

Některé filmové momentky z Age of Extinction prostě vybízejí společnosti, aby z nich stvořily reklamu na různé produkty. Podívejte se níže v jakých dvou reklamách se Transformeři objevili.

Hasbo také nezahálelo a nahrálo svůj vlastní spot představující ukázky z natáčení ze zákulisí Age of Extinction, ústřižky z reklam na figurky a Optima Prima z Western Star.

Další marketingová propagace Age of Extinction se nachází v Šanghaji u chrámu Jing’An. Trošku ironické je, že název chrámu, kde se hlava Grimlocka nalézá, by se přeložil jako „Chrám klidu a míru.“


Transformers 4

Novinky figurky:

Nikko RC aktualizovalo své stránky na Facebooku a zveřejnilo zde nové obrázky svých výrobků připravovaných pro Age of Extinction – RC modely na dálkové ovládání. Mezi zveřejněnými obrázky můžete vidět Lockdowna ve stříbrném Lamborghini Aventador LP700-4, Optima Prima, Bumblebeeho a „tajemný vrtulník“ který byl představen i na Toy Fair 2014. Nově má i vrtulník svůj znak, ale další informace o něm zatím nejsou.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4