Transformers týdeník 9-12/2016

Jsou za námi další týdny a tedy pro vás máme souhrn informací, které se staly ve světě Transformers.

Novinky film:

Michael Bay příští rok nevyhodí do vzduchu jenom Detroit, ale i Londýn, jelikož proběhne natáčení nových Transformers i tam, je to velice pravděpodobné. Na jeho oficiálních stránkách se objevilo video, které představuje některé z jeho nejlepších filmů a samozřejmě nemůže být ochuzeno o Transformers. V pozadí zaznívá hudba Steva Jablonsky a na závěr můžete vidět trailer k jeho nejnovějšímu filmu 13. hodin.

A mezitím zařadil Forbes Magazine sérii Transformers do Top 10 komerčně úspěšných filmů všech dob (3.78 milionů $). Transformers 5 má zatím stanovenou premiéru na 23. června 2017, deset let od vypuštění prvního Transformers filmu. A na závěr ještě Hasbro zveřejnilo nové logo nadcházejícího filmu.

Transformers-5-Logo-Hasbro

Společnost Industrial Light and Magic, která spolupracovala na CGI vizuálech všech Transformes filmů, odhalila koncepty z Dark of the Moon a Age of Extinction. Koncepty z Dark of the Moon obsahují plány z povrchu Cybertronu použité při bitevní scéně na začátku filmu. Koncepty z Age of Extinction nám ukazují některé postavy z filmů a Lockdownovu loď.

TFconeptArt (2) TFconeptArt (1) TFconeptArt (5)TFconeptArt (6)TFconeptArt (7)TFconeptArt (3) TFconeptArt (8)TFconeptArt (4)     TFconeptArt (9)

Novinky komiksy:

V minulém týdeníku jsme se zmiňovali, že komiksová série „The Transformers vol. 2 issues“ vydává své 50té číslo. V březnu vydala své 50té číslo i komiksová série „More than Meets the Eye“ s názvem „The Dying of the Light Part 1“.

mtmte501

Malíř Alex Milne, který kreslí komiksovou sérii „More than Meets the Eye“, zveřejnil na svém Twitteru Transformers koláž, která představuje a protíná obě dvě Transformer série „More than Meets the Eye“ a „The Transformers vol. 2 issues“. Tato koláž by měla posloužit jako přebal k sérii Transformers More than Meets the Eye čísla 48 až 50.

IDW-Countdown-to-50

A další komiksová sérii se nám blíží, v červnu by měla přijít na pulty další Transformers série s názvem „Till All Are One“. Autoři tohoto kousku jsou spisovatele Mairghread Scott a umělec Sara Pitre-Durocher. Série „Till All Are One“ navazuje na události, kterými skončila komiksová série „Windblade 7“.

Windblade a Starscreamovi se podařilo shromáždit všechny ztracené kolonie do Rady světů. Ale když Starscreamova tajná policie svými brutálními taktikami vyvíjí na bývalé Decepticony stále větší tlak, jak dlouho může Rada udržet tak křehký mír?

Na obalu můžete vidět známé tváře jako jsou např. Windblade, Starscream, Ironhide, nebo Elita-1.

IDW-Till-All-Are-One-Cover

Novinky figurky:

A máme tady další z řad Masterpiece tentokráte se jedná o MP-28 Masterpiece Hot Rod (*imus). Tento kousek je vytvořen podle série Generation 1, Hot Rod se poprvé v této sérii objevil v celovečerním filmu „The Transformers: The Movie“, kde na začátku rybařil s Danielem Witwicky. Ani na tento detail autoři nezapomněli a Hot Rod je vybaven i prutem a postavou Daniela. Více detailních fotografií naleznete zde.

MP-28-Hot-Rodimus-001MP-28-Hot-Rodimus-028MP-28-Hot-Rodimus-060