Transformers týdeník 5-8/2016

Jsou za námi další týdny a tedy pro vás máme souhrn informací, které se staly ve světě Transformers.

Novinky film:

V minulém týdeníku jsme vám přinesli pár informací o nových Transformers. Jednou z novinek bylo, že by se mělo začít natáčet na jaře 2016 a opět se vrátíme do Chicaga, přesněji do Detroitu, který Transformers od Dark of the Moon velice rádi demolují. V červnu by se měli začít konat castingy v Londýně, poté se přesune natáčení do Detroitu. Zahraniční stránky navíc přicházejí s tím, že by se  mělo natáčet nejenom v Anglii ale také na Islandu.

V Transformers 5 se opět vrátí Mark Wahlberg, jako Cage Yager a Petr Cullen jako hlas Optima Prima. Michael Bay se ujme režírování a nově jako scénárista nastupuje Akiva Goldsman (napsal scénáře např. k Já, robot, Čistá duše).

Rovněž se na zahraničních stránkách objevily i termíny, kdy bychom mohli očekávat další Transformers filmy. Transformers 5 je naplánován na 23.června 2017 a Transformers 7 na 28. června 2019. Ovšem mezi těmito dvěma filmy je naplánován ještě Transformers 6: Bumblebee Movie, který by měl přijít 8. června 2018. Hlavním hrdinou tohoto filmu, jak název sám napovídá, bude Bumblebee. Film nebude mít zřejmě tak vysoký rozpočet, jako mívají ostatní Transformers filmy a zřejmě ho nebude točit ani Bay. Uvidíme s čím nakonec zahraniční stránky přijdou.

Novinky figurky:

Prime 1 Studio na konci roku 2015 přineslo obrázky dvou nových figurek jejiž výroba je teprve nazačátku. Prime 1 Studio donedávna vydávalo filmové figurky Transformers, nové obrázky které se objevily na zahraničních stránkách však ukázaly, že letos Prime 1 Studio zkusí něco nového. Mělo by se jednat o sošky Optima a Megatrona, jejichž podoby budou inspirované podobou z Generation 1. Na internetu se nyní objevil kousek obrázku zobrazující Optima, uvidíme jak bude nakonec vypadat výsledná podoba.

Prime-1-Optimus-Prime

Novinky komiksy:

Transformers komiksy mají už několik sérii, které na sebe velice úzce navazují. Letos v únoru jedna z těchto sérii, původně názvem „The Transformers: Robots in Disguise“, nyní vydávaná pod názvem „The Transformers vol. 2 issues“, vydalo své 50té číslo s názvem „ALL HAIL OPTIMUS—PART 1“. Kromě této série vychází i další komiksová série „More than Meets the Eye“, ta své 50té číslo vydá někdy během měsíce března.

tumblr_o03ijxQqki1s9k30zo1_1280

Novinky hry:

Hasbro společně s Backflip Studios and Space Ape Games oznámilo, že na jaře 2016 vydají novou Transformers mobilní hru s názvem „Transformers Earth Wars“. Na trailer se můžete podívat níže.