Transformers týdeník 1-4/2016

Jsou za námi další týdny a tedy pro vás máme souhrn informací, které se staly ve světě Transformers.

Novinky film:

A začněme hned mini zprávami ohledně nového Transformers filmu. Do režisérského křesle nakonec přece jenom opět usedne Michael Bay. Ten se ovšem nesoustředí jenom na Transformers, takže v jeho dalších projektech jsou například filmy 13 hodin, nebo Želvy ninja 2. Tyto filmy jsou připravené pro rok 2016, takže Transformers 5 by se měli objevit v létě 2017.

Sám Bay žádné informace ohledně nového dílu neprozradil, jediné co zatím víme, je že se děj v pátém díle opět vrátí do Chicaga a že by natáčení mělo začít zřejmě v květnu 2016.

Novinky figurky:

Prime 1 studio v tomto roce nezahálí a již vydává nové sošky. Tou další je Lockdown z Age of Extinction. Soška tohoto nájemného lovce je plná detailů a obsahuje i dva Steeljawi. V nabídce příslušenství jsou dvě hlavy, hák a mnohé další. Cena se u tohoto kousku vyhoupla až na 1.599 $.

Prime1Studio-Lockdown (1) Prime1Studio-Lockdown (2) Prime1Studio-Lockdown (3) Prime1Studio-Lockdown (4)

Další sošku také představila společnost A3, která přichází s Megatronem z Dark of the Moon. Stejně jako u Prime 1 studia je soška plná detailů, vysoká je cca. 47 cm, soška je vybavená led světly, zbraní, miniaturou Matrixu a dalšími doplňky. Cena této figurky je 430 $.

3A-Megatron (1) 3A-Megatron (2) 3A-Megatron (3)

A jako poslední sošku tu máme Masterpiece z Japonska s názvem MP-21R Bumble, červený Bumblebee z 80. let. Fotografie Masterpiece Bumblebeeho jsme vám v minulém roce též přinesli a nový Masterepiece se od něj liší pouze barvou, ovšem tentokráte se nejedná o Bumblebeeho, ale o Cliffjumpera, jak můžete vidět na fotografiích níže, rozdíl je opravdu jenom v barvě.

MP-Cliffjumper (1)MP-Cliffjumper (2)MP-Cliffjumper (3)