Transformers týdeník 41-53/2015

Jsou za námi další týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky hry:

Transformers Devastation tak zní název nové Transformers hry. Tentokráte se podíváme na Zemi, kterou jako obvykle chtějí ovládnout Decepticoni a Autoboti se jim v tom snaží zabránit. Obě dvě frakce mají podobu z Generation 1 seriálu a tentokráte tu nepůjde o těžbu energonu jak tomu bylo v seriále, ale o samotný boj. Decepticoni ovšem mají trumf v podobě Combiners, Devastatora a Menasora. Hra bude k dostání pro Xbox One Xbox 360, PS4 a PS3.

Novinky komiksy:

V jednom z minulých týdeníků jsme vás informovali o novém komikse s názvem „Sins of the Wreckers“, pokračování „Last Stand of the Wreckers“. Do konce roku 2015 zatím vyšla dvě čísla z plánovaných pěti, a pokud máte rádi série „More than Meets the Eye“ a „The Transformers vol. 2 issues“, tak potom vás určitě „Sins of the Wreckers“ velice potěší, jelikož na události obou sérií navazuje, navíc jak už z názvu vyplívá, se podíváme opět za legendární Autobotí skupinou Wreckerů.

Sins-of-the-Wreckers-2-1 TF_SOTW_1_1

Ani na Vánoce IDW nezaostává a těsně před svátky vydává „Transformers Holiday Special“, kde na vás čekají dohromady tři příběhy. Jeden ze Cybertronu z prostředí komiksové série „The Transformers vol. 2 issues“ jeden z Lost Light z komiksové série „More than Meets the Eye“ a třetí ze Země, též z komiksové série „The Transformers vol. 2 issues“. Jak autor říká, budete plakat a budete se smát. Určitě se při čtení, ale dobře pobavíte.

TFHolSpec_regcvr

„Comics Alliance 2015“ je soutěž do které jsou nominovány komiksy pro které následně hlasují fanoušci prostřednictvím internetu. Do první poloviny prosince tak fanoušci mohli hlasovat pro své nejoblíbenější komiksy, mezi nimiž byla i Transformers komiksová série „More than Meets the Eye“. Po skončení hlasování mohli být Transformers fanoušci velice hrdí, protože právě „More than Meets the Eye“ vyhrálo.

Novinky figurky:

Prime 1 Studio nám přináší nové a nové sošky, některé jsou v přípravě, jiné už jsou připravené k prodeji, pojďme se podívat co si Prime 1 Studio pro nás připravilo tentokráte.

Prime 1 Studio se spíše specializuje na sošky z filmů, podle pár obrázků které se objevily na netu však tentokráte zkusí něco jiného. Na obrázkách můžete vidět Optima a Megatrona, jejich sošky se inspirují Generation 1, ale jsou zde vidět určitě retro prvky a některé detaily z reálného života, jak uvádí autor Josh Nizzi. Zatím se jedná pouze o koncepty, uvidíme, jak budou sošky nakonec vypadat.

Prime-1-Optimus-2 Prime-1-Optimus-1 prime1megs Prime-1-Megatron-1
Další sošky které chce Prime 1 Studio vydat, už jsou ovšem z filmové série. Zveřejněný seznam zatím obsahuje čtyři postavy: Shockwave a Drill, DOTM Megatron, Sentinel Prime a AOE Bumblebee (nebo možná Stinger). Zatím nejsou zveřejněné žádné podrobné informace, takže se zatím můžete podívat na přiložené obrázky.

Prime1Studio (1) Prime1Studio (2)
Ovšem soška, která by mohla být v nejbližší době v prodeji je DOTM Ironhide. Figurka bude vysoká 24 palců a bude vybavena LED světly. Cena už je teď stanovena na 1.599 $ a bude se zřejmě jednat o limitovanou edici, protože bude k dispozici jenom omezený počet kusů (zřejmě 500 nebo 1.000).

Prime-1-Ironhide-2Prime-1-Ironhide1  Prime-1-Ironhide-3

Další společností vyrábějící sošky je A3 studio, které přichází se Starscreamem z DOTM. Tato soška bude 41 cm vysoká, vybavená LED světly a dodávána s přídavnými raketami, cena je stanovena na 430 $.

3A-DOTM-Starscream-001 3A-DOTM-Starscream-002 3A-DOTM-Starscream-003

Před pár týdny jsme zveřejnili novinku ohledně nové sošky od Hot Toys Optimus Prime Starscream version. Hot Toys ovšem přichází s další Transformers soškou „Optimus Prime exclusive Megatron version“. Pokud si vzpomenete na sošku Optima, který měl k dispozici Starscreamova křídla a střely u této sošky bude mít Optimus k dispozici Megatronovi zbraně. Soška vstupuje zatím na Asijský trh, informace o ceně ani dodání na světový trh zatím nejsou známy.

Hot-Toys-Optimus-Prime-Megatron-version Hot-Toys-Optimus-Prime-Megatron-version-02