Robots in Disguise – novinky 1/2016

Po delší době se vám opět hlásíme s novinkami ohledně seriálu Robots in Disguise. Do konce roku se odvysílala zatím první série, která sčítala 26 dílů. Pojďme si tedy říci, jak to bude vypadat se seriálem v tomto roce.

Seriál:

Zprávy o tom, že se Robots in Disgue dočká druhé řady, byly potvrzené už v prosinci, nyní však máme více informací, jak to s druhou řadou seriálu nakonec bude. Podle nejnovějších zpráv by však druhou řadou měl seriál skončit, původně byla plánovaná ještě třetí série, ale nakonec se rozhodlo o ukončení seriálu. Druhá řada by podle plánů měla mít 19 epizod. Další zprávy už ovšem hovoří o 16 dílech a filmu, který bude v rozsahu tří epizod. Seriál by se měl na obrazovky vrátit v 1.čtvrtletí 2016.

RID-Season-2-Promo-1 RID-Season-2-Promo-3

Komiks:

Současně se seriálem od května 2015 vychází i komiks, který navazuje na události v seriálu, ale má svůj vlastní směr. Původně byly plánované čtyři díly, ale nakonec se komiks protáhl na šest dílů (vlastně 7, protože vyšlo i nulté číslo), poslední šestý díl by měl v nejbližší době vyjít. Kromě tradičního složení Autobotů a Decepticonů, které znáte z Robots in Disguise, se zde objevují i některé postavy ze seriálu Prime, jako např. Arcee, Bulkhead, Ultra Magnus, či Vehicons.

IDW_komiks (1) IDW_komiks (2) IDW_komiks (3) IDW_komiks (4) IDW_komiks (5) IDW_komiks (6) IDW_komiks (7)

Concept art:

Jose Lopez sdílel na svém instagramu další koncepty své práce pro seriál. Tentokráte tu jsou: Strongarm, Fixit, Denny, Russel a Bumblebee.

RiDkoncept (5) RiDkoncept (3)RiDkoncept (4)  RiDkoncept (2) RiDkoncept (1)

Promo:

Pokud se už teď však nemůžete dočkat druhé série Robots in Disguise, navštivte oficiální internetové stránky Hasbra, kde můžete shlédnout šest mini povídek o Cyclones (frakce Mini-conů).