Transformers týdeník 36-52/2016

Připomeňme si ještě co se stalo v posledních týdnech roku 2016 ve světě Transformers.

Novinky ostatní:

V roce 1986 světlo světa spatřil první Transformes animovaný film, Transformers: The Movie, v roce 2016 tak slaví své 30té výročí odvysílání, a tak kapela Douga Aldricha, Lion vypustili na net pro fanoušky song z uvedeného filmu s názvem “Instruments Of Destruction”.

A u Generation 1 ještě chvíli zůstaňme, zahraniční stránky uvolnily nepoužité audio ukázky z původního seriálu, slyšet zde můžete například rozhovor Bumblebeeho a Wheeljacka po odhalení Decepticonů, Soundwaveho jak špehuje Autoboty v Iaconu a další. Všech pět kousků si můžete poslechnout níže.

Novinky figurky:

Prime 1 Studio představuje další bustu ze série Age of Extinction, tentokráte se jedná o nájemného lovce Lockdowna.

prime-1-lockdown-01 prime-1-lockdown-02 prime-1-lockdown-03

Další sošku kterou Prime 1 Studio představilo je Ratchet z prvního dílu Transformers. Tento povedený kousek je asi 26 palců (65cm) vysoký a je vybaven LED světly na hlavě, jedná se o limitovanou edici s cenou 1199 $.

prime1-ratchet-002 prime1-ratchet-001 prime1-ratchet-003

Na Wonderfest 2016 zveřejnilo Prime 1 Studio svoji připravovanou sošku Optima Primala, nyní pro Vás máme kompletní sošku, která je k sehnání už i u nás.

prime-1-optimus-primal-color-01 prime-1-optimus-primal-color-02 prime-1-optimus-primal-color-03

Prime 1 Studio dále vystavovalo své nejnovější sošky v Japonsku na Tokyo Comic Con 2016, kromě Ratcheta, Optima Primala které jsme Vám představili výše byly k vidění dále i filmový Optimus, Bumblebee, Ironhide, Jazz, Shockwave a G1 koncept Optimus Prime a Megatron.

prime-1-tokyo-toy-show-08 prime-1-tokyo-toy-show-07 prime-1-tokyo-toy-show-06 prime-1-tokyo-toy-show-05 prime-1-tokyo-toy-show-04 prime-1-tokyo-toy-show-03 prime-1-tokyo-toy-show-02 prime-1-tokyo-toy-show-01

Novinky komiksy:

IDW začíná vydávat další sérii s názvem Optimus Prime, jak už sám název napovídá, půjde v něm o vůdce Autobotů. Komiksy bude i nadále doplňovat současnou linii, ale Optimus si zde i zavzpomíná na svoji minulost policisty na Cybertronu.

idw-optimus-prime

IDW dále vydává i další série s názvem „Lost Light“, která bezprostředně navazuje na události „More than Meets the Eye“.

lost-light

Novinky seriály:

Pojďme ještě vzpomenout na seriál Tranformers Prime, malíř Jose Lopez zveřejnil některé ze svých konceptů při práci na seriále.

jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-8 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-7 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-6 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-5 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-4 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-3 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-2 jose-lopez-transformers-prime-season-3-concept-art-1