Transformers 5 – nové informace 1/2017

Máme tu pro Vás letošní první novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Hned na začátek tu pro Vás máme video s názvem „Transformers moments 2016“, které zveřejnily zahraniční stránky ke konci minulého roku.

Kromě traileru vyšly zatím i krátké TV spoty, které ukazují některé důležité a zajímavé momenty, které jsme už měli možnost vidět v hlavním traileru. Zatím se jedná o tři TV spoty.

Ten první nese název „Vyber si stranu“ a v traileru se objevuje slogan z prvního filmového plakátu „Přehodnoťte své hrdiny“.

Druhý TV spot se jmenuje „Stále přicházejí“ a jeho sloganem jsou slova „Dva světy se srazí, pouze jeden přežije“.

A zatím poslední třetí TV spot se jmenuje „Zůstat a bojovat“, což navazuje na slova Isabely Moner z traileru „Chci zůstat a chci bojovat“ a opět zde můžeme vidět slogan „Přehodnoťte své hrdiny.“

USA Today sestavil seznam filmů 2017, které musíte vidět a jedním z nich je i Transformes: The Last Knight. K tomuto byl přidán obrázek z filmu, na kterém můžeme vidět Cadeho (Mark Wahlberg) a a Vivian (Laura Haddock), kteří hledí na něco před sebou. Vypadá to, jakoby se oba dva zřejmě nacházeli v útrobách Cybertronské lodi, kterou jsme mohli vidět v Age of Extinction. V článku se dále uvádí, že se Cade spojí se sirem Edmundem Burtonem (Anthony Hopkins).

TF5-TheLastKnight