Transformers týdeník 35-40/2015

Jsou za námi další týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky film:

Informací o nových Transformers 5 je již celý internet, jako scénárista byl oficiální zvolen Akiva Goldsman (Rezistence, Já, robot…). Podle zpráv Deadline je Goldsman rozhodnut pokračovat v ději po Age of Extinction, s Markem Wahlbergem a Michaelem Bayem v režisérském křeslu. Natáčení by mělo začít v červnu a příběh by se měl zaměřit na Cybertron.

Rovněž i výkonný viceprezident Hasbra Stephen Davis se rozhovořil o Transformers filmech. Podle jeho slov jsou připraveni vytvářet Transformers příběhy na dalších 10 let, takže po Transformers 5 tu bude TF 6,7,8…

Kromě filmů hovořil i o seriálech, zde se zmínil, že Robots in Disgues je přímým pokračováním Transformers Prime, ale obsah byl změněn podle toho, co se dětem líbilo a nelíbilo na Transformers Prime.

Dne 11. srpna 2015 oznámila produkce smutnou zprávu, Alan Purvin, který pracoval na leteckých záběrech ve všech čtyř Transformers filmech, stejně jako na bezpočtu dalších filmů (Jurský park, Armageddon…). Zemřel při tragické letecké havárii při natáčení nejnovějšího filmu Mena s Tomem Cruisem. Michael Bay v upomínku, vytvořil videoklip nejen se záběry z filmů, které Purvin natáčel.

Novinky ostatní:

V jednom z minulých týdeníků jsme vás informovali, že tradiční a jediný Transformers con, konající se v Evropě Auto Assembly, letos končí. Ovšem neztrácejte hlavu, pokud jste měli na mysli nějaký takový Transformes con navštívit. Příští rok budete mít opět příležitost. V srpnu 2016 v hotelu Hilton v Birminghamu ve Velké Británii (stejné místo jako Auto Assebmly) se uskuteční nový Transformers con TFNation, bližší informace se teprve připravuji, tak snad se bude na co těšit.

TFNation-Logo

Novinky figurky:

Na TFconu 2015 byla kromě jiných i odhalena nová figurka z 3rd Party Unlicensed s názvem Fansproject Funkce X-09. Jedná se Optima Prima přesněji z epizody z Generation 1 seriálu “City Of Steel”. V tomto díle se podařilo Decepticonům roztrhat Optima na „kousíčky“ a ty poté různě narafičit na ostatní Autoboty a jednu takovou část Optima Decepticoni přeměnili na aligátora, jak můžete vidět na obrázku vpravo. Cena za tento kousek je 130$ a počet kusů je omezen.

3rd Optimus Prime

Novinky hry:

Transformers Devastation, tak zní název nové Transformers hry, která se inspiruje seriálem Generation 1, alespoň co se původních vzhledů Transformerů týče. Na Youtube stránce ActivisionGames se objevilo video z natáčení, kde můžeme vidět při práci Petera Cullena a slyšet jeho slova o práci na hře.