Transformers týdeník 24-29/2015

Jsou za námi další týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky Comicscon:

V San Diegu proběhl každoroční Comicscon, kde jsou představeny nové hry, figurky, komiksy a další. Tento rok se zde představil i nový set Kreonů s názvem: „1985 cast of Transformers Kreons“. Podle obrázku můžete vidět, že se jedná o Kreony z G1 seriálu. Celý set se prodává v jedné krabici za 59.99$. Kre-O rovnou k vydání setu zveřejnilo i krátké video, které můžete shlédnou zde.

Kre-O (1) Kre-O (2)

 

Kromě toho, že se na Comicsconu představovaly nové figurky z různých Transformers sérií, objevila se i informace o novém komiksu s názvem „Transformers: Sins of the Wreckers“. Zatím byla představena jenom titulní strana, na které můžete vidět Springera, Impactora, Kupa, Arcee, Roadbustera, Verity a další.

Transformers Sins of the Wreckers

Na Comicsconu proběhla též zpráva ohledně nového Transformers seriálu. Ne, zatím se neplánuje ukončení Robots in Disguise. Tento nový kousek by se měl točit kolem Combiners Wars a zaměřen by měl být spíše na starší publikum. Kromě toho, že vycházejí nové a nové figurky, ze kterých se mohou tvořit další Combiners, jsou Combiners nyní hlavními postavami v komiksech, které navázaly na komiksovou sérii „Robots in Disguise“. Konkrétní datum zatím nepadlo, takže zatím nezbývá nic jiného, než čekat.

Novinky hry:

Angry Birds Transformers zveřejnilo další své video, kde se nám představí nové postavy do hry, tentokrát se jedná o Bluestreaka a Prowla.

Novinky figurky:

3A – japonská společnost vyrábějící TF sošky, přišla se svým dalším kouskem: „Transformers: Dark of the Moon Optimus Prime Articulated Figure“. Zatím probírá předprodej, figurku můžete na zahraničních stránkách pořídit za 430$. Soška Optima je vysoká asi 48,25cm, součástí je i zbraň a meče.

A3 Optimus (2) A3 Optimus (1)A3 Optimus (3)