Transformers týdeník 11,12/2015

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky ostatní:

Skupina lidí z Yexel Muzea hraček na Filipínách vytvořila bustu Optima Prima v měřítku 1:1 , jak ho známe z filmů. Místnost, kde se hlava nachází, je udělá v NEST stylu a najít tu můžete i další zajímavosti. Více si můžete prohlédnout na fotografiích níže.

yexeloptimus1 yexeloptimus2 SAMSUNG CAMERA PICTURES

V minulém týdeníku jsme vám přinesli další informace o dětském muzeu v Indianapolis, kde se otevřela Transformers výstava. Jak vypadají prostory muzea naživo se můžete podívat na videu.

Novinky film:

Age of Extinction od Michaela Baye se ani letos neobešel bez Zlatých Malin. Pokud však jde o celosvětové zisky, nemůže si vůbec stěžovat. S 250 200 000 $ se umístil na prvním místě, celkový výnos však dělal 1.09 miliard $, z toho 250 milionů $ skončilo v rukou Paramount Pictures.

Druhý za ním skončil Americký sniper se ziskem 250 milionů $, třetí pak skočil Lego příběh s 229 008 000 $.

Novinky festivaly:

Každoročně se v Americe pořádá několik Transformes conů, kde se fanoušci mohou setkat se svými oblíbenými dabéry a vidět nejnovější figurky, které teprve půjdou na trh. Jeden takový con se pořádá i nám „docela“ blízko. Auto Assembly se v době letních měsíců pořádá v Birminghamu v Anglii. Letos ale přišla pro všechny Transformers fanoušky smutná zpráva. Auto Assembly má před sebou poslední ročník.

První Auto Assembly se pořádalo v roce 2000 a za uplynulá léta přilákalo jen 31 zahraničních hostů, mezi nimiž byli např. Davida Kaye, Garry Chalk, Scott McNeil, Townsend Coleman, Sumalee Montano, Gregg Berger, Dan Gilvezan a další.

Za ukončením tohoto největšího evropského conu jsou samozřejmě lidské důvody. Poslední Auto Assembly se bude konat v Hilton Birmingham Metropole Hotel v Birminghamu, Anglie, v době od 21. – 23. srpna 2015.

Novinky seriály:

A na závěr zpráva, kterou většina z vás už jistě zaregistrovala, ale jenom pro pořádek. 14. března 2015 se v Americe na Cartoon Network začal vysílat nový Transformers seriál Robots in Disguise. Jako tradičně se bude vysílat každý týden jeden díl. U nás díky TV Barrandov a Animáčku jste již měli možnost shlédnout prvních 13 dílů, které byly k vidění dokonce dříve, než ve světě. Další díly zatím k dispozici nejsou, zřejmě si nějaký čas – až v na Cartoon Network odvysílají všech 13 dílů – budeme muset počkat.

transformersrid