Transformers týdeník 13,14/2015

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky festivaly:

Od 19. června bude probíhat v USA ten nejznámější a hlavně největší con – Botcon – a již se pomalu začínají potvrzovat dabéři, které zde budou moci fanoušci spatřit. Sue Blu alias G1 Arcee již svoji účast potvrdila. Největší novinkou však určitě pro všechny fanoušky je nově potvrzená účast Franka Welkera alias G1 Megatrona. Zatímco Petera Cullena můžete na zahraničních conech spatřit velice často a opakovaně, s Frankem Welkerem je to zcela opačně. Botcon 2015 bude tedy první con, na kterém tohoto úžasného dabéra budou moci fanoušci konečně potkat.

voice-overs-frank-welker

Novinky seriál:

Zahraniční stránky sdílely několik konceptů z nového Transformers seriálu Robots in Disguise. Jedná se o postavy Underbite a Sideswipe. U Underbita můžete i vidět, jakým zvířetem byla tato první Decepticonská postava, která se v seriálu objevila, inspirována.

RID concept (1) RID concept (2) RID concept (3) RID concept (4) RID concept (5) RID concept (6) RID concept (7) RID concept (8) RID concept (9) RID concept (10) RID concept (11)

Novinky figurky:

Už máme sice po Velikonocích, ale Botcon právě teď odhalil nové figurky, které jsou skryté ve velikonočních vajíčkách. Ten kdo si „vajíčko“ pořídí, nebude do poslední chvíli tušit, co se v něm skrývá. Zatím se odhalila první figurka, jak můžete vidět na videu níže a jedná se Rattrapa.

Každý vášnivý sběratel jednou zatouží po tom pořídit si nějakou lepší figurku. U Transformers to nutně nemusí být kousek z Prime 1 Studio, které jsou sice skvěle propracované, ale také v trochu jiné cenové kategorii. V kategorii propracovanější figurek se nacházejí i Transformers Masterpiece. Figurky jsou většinou z původního seriálu G1 a jednu z nich vám právě teď přinášíme.

Nejnovějším Masterpiece figurkou je Star Saber, ten sice nepochází z G1 seriálu, ale z Japonského seriálu Transformers Victory (1989). V zahraničí se nyní prodává za 169.99 $.

MP24-Star-Saber1 MP24-Star-Saber2