Transformers týdeník 9,10/2015

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky film:

Jako každoročně jsou kromě Oscarů za nejlepší filmy udíleny i Zlaté maliny za nejhorší filmy, bohužel ani letos se jim Transformers nevyhnuli. I když to původně vypadalo, že Age of Extinction dostane opět více Zlatých malin, nakonec odchází jenom se dvěma. Za nejhoršího herce ve vedlejší roli, Kelsey Grammer a za nejhoršího režiséra, Michael Bay.

Novinky figurky:

Často vám zde představujeme nové figurky, určitě speciálně pro sběratele, většinou od Prime 1 Studio, nyní vám představujeme další novou očekávanou sošku od Kuma Style, Art Storm Ultimetal Optimus Prime. Tento skvost je 17 palců (43,18 cm) vysoký a váží bezmála 30 liber (13,608 kg). Soška je vytvořena podle Optima Prima z Generation 1 se spoustou detailů s možností odstranit některé díly a podívat se tak na Optima „zblízka“. Designéři přidali světla zvukové efekty samozřejmě namluvené od Petera Cullena. Celková cena této opravdu propracované sošky činí 959.99 $.

ArtStormUltimetalOptimusPrime1 ArtStormUltimetalOptimusPrime2 ArtStormUltimetalOptimusPrime3

Novinky ostatní:

V jednom z předchozích týdeníků jsme vás informovali o blížícím se vydání The Complete AllSpark Almanac, ten již je nyní k zakoupení na zahraničních stránkách. Jim Sorenson na svém blogu zveřejnil pár stránek z Almanachu a tak si pro zajímavost tak můžete prohlédnout jednu z nich níže.

Complete-AllSpark-Almanac

V minulém týdeníku jsme vám přinesli informaci o tom, že se v Indianapolis otevírá nové dětské muzeum Transformers, sice ještě není otevřeno veřejnosti, ale již jsou k mání fotografie. Návštěvníky u vchodu vítá kamion Optima z Age of Extinction a uvnitř se nalézá dohromady 160 různých Transformes figurek, jedná se o exklusivní kousky od Takary, ale i od Hasbra.

transformers-exhibit-indy-childrens-museum (1) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (2) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (3) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (4) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (5) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (6) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (7) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (8) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (9) transformers-exhibit-indy-childrens-museum (10)

A na závěr jedna smutná zpráva, jak už jsme vás informovali na naší FB stránce, dne 27.2.2015 zemřel po těžké nemoci Leonard Nimoy, představitel pana Spocka a dabér Galvatrona z G1 a Sentinela Prima z DOTM, bylo mu 83 let.

people-leonard-nimoy