Transformers: Bumblebee – nové informace 4/2018

Máme tu pro Vás novinky ze světa Transformers. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Na Bumblebee movie si ještě nějakou dobu počkáme, ale již nyní víme, že tento film v dubnu 2019 vyjde v Německu na Blu-Ray.

Specifika k disku:

Originální název: Bumblebee: The Movie
Editor: Paramount Home Entertainment
Distribuce: Universal Pictures Home Entertainment
Herci: Abby Quinn, Gracie Dzienny, Hailee Steinfeld, Jason Drucker, John Cena, John Ortiz, Jorge Lendeborg Jr., Kenneth Choi, Pamela Adlonová, Rachel Crow, Ricardo Hoyos, Stephen Schneider
Režisér: Travis Knight
Produkce: USA / 2018
Kategorie: Dobrodružné, Akční, Sci-fi

K dispozici je také stručný popis filmu, který může obsahovat spoilery.

Děj: 1987, Kalifornie, 17tiletá Charlie Watson (H.Steinfeld) v Brighton Fall, které by se dalo nazvat ospalou dírou, se snaží uniknout pryč. Jednoho dne na nedalekém šroťáku objeví starý VW Beetle, což jí přinese do života trochu štěstí. Ale jak se brzy ukáže, za zrezlým a rozbitým vozem se skrývá mimozemský Autobot Bumblebee, který před mnoha desetiletími byl pověřen ochranou lidstva před invazí Decepticonů. Když se však agent sektoru 7 Burns (J. Cena), začne na malém městečku vyptávat, je jasné, že nepochybuje o svém cíli. Charlie si uvědomuje, že musí pomoci Bumblebeemu uprchnout co nejrychleji. Ovšem na cestě už je Plymouth GTX, který již po nějakou dobu pronásleduje žlutého Transformera a ten nenechá kámen na kameni.

Pozn. Plymouth GTX je vozidlo Decepticonského původu.

Ještě než však vstoupí film do kin, společnost vydávající komiksy IDW, 20. června 2018 vydá prequel k nadcházejícímu filmu.

Synopse:

Někteří ho nazývají „Zlatý blatník“ (Goldfender), ale jeho jméno je Bee….Bumblebee. Při pomoci MI6 je Bee uvězněn uprostřed studené války, aby narušil Britskou tajnou inteligenci. Ale když se něco pokazí, je na Beem, aby nalezl mezi nimi zrádce. Ve špionážním světě se strany mohou měnit velice rychle a lehce.

Komiks je určený pro mladší publikum a je inspirovaný dobrodužstvím Jamese Bonda, Avengers TV show a Mission Impossible.

Web magazín Metro zveřejnilo na svých stránkách rozhovor s Johnem Cenou, který zde hovořil o svém novém filmu „Blockers“ (Kazišuci). Kromě toho přišla řeč i na Bumblebee movie. Cena uvedl, že Bumblebee “oživí“ fanoušky Transformers a potěší též fanoušky předchozích 5ti filmů.

Dále Cena uvedl, že režisér Travis Knight odvedl fantastickou práci, která znovu nastolila vzhled, pocit a vyprávění tohoto univerza. „Myslím si, že lidé, kteří mají rádi Transformers, se budou těšit na tento film a myslím si, že přiláká novou základnu fanoušků. Vím, že Haileen odvedla úžasnou práci. Myslím, že fanoušci budou s novým vzhledem vzrušujícím způsobem oživeni.“ Dále Cena dodal. John Cena ve filmu ztvární agenta Burnse ze sektoru 7.