Transformers: Bumblebee – nové informace 5/2018

Máme tu pro Vás novinky ze světa Transformers. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

V minulých novinkách jsme Vám přinesli pár informací o Bumblebee movie, které John Cena uvedl při rozhovoru pro web magazín Metro. A zdá se, že Cena je zatím jediný herec, který porušuje ticho před nadcházejícím filmem a poskytuje rozhovory. Jeden takový rozhovor s hercem provedl i web Collider.

Collider: Jaké to bylo být součástí Transformers vesmíru s Bumblebeem?

John Cena: Úžasné, to je to, co je skvělé na filmovém byznysu.

Collider: To je jeden z těch magických filmů.

John Cena: Jo, kde jednáš s hůlkou (tyč, která se používá pro znázornění postavy, aby herci věděli, kam se dívat a na co reagovat). Musíte to být s tyčí dramatické. Ve WWE tomu říkáme pracovat s koštětem. Můžete se tam dostat a mít třeba zápas s koštětem. Myslím, že je to jen jiný způsob jak vyprávět příběh, to je to co si nejvíce užívám. Líbí se mi smát? Ano! Ale to co se mi nejvíce líbí, je to, abych si mohl představit svůj příběh. Takže to byla jiný výzva, ale já ji miloval. Doufám, že to všichni uvidí.

Collider: Byl jste fanoušek Transformers?

John Cena: Byl už jsem na světě, kdy poprvé vyšli a byl jsem i ve věku, kdy jsem si jich mohl skutečně užívat. Byl jsem super-fanoušek Transformers a jejich soupeřů Gobots. Nemůžu o tom příliš mluvit, ale opravdu si myslím, že každý kdo má Transformers rád, takové jaké jsou a i přes to, co se stalo, chce v příběhu pokračovat. Je to velmi zábavný film a myslím si, že se lidem bude líbit.

Collider: Je to skvělá představa, že můžete být součástí Transformers světa, ale stále děláte svou vlastní věc.

John Cena: Myslím, že ano. Myslím, že tak otevřeme dveře pro lidi, kteří jsou skuteční vášniví fanoušci, aby se dozvěděli více o jednotlivých postavách a jejich příbězích.

Collider: Jsem opravdu velký fanoušek toho, co Travis Knight udělal se stop-motion filmy se studiem Laika. Jaké to bylo s ním pracovat, jako s režisérem?

John Cena: On je úžasný. Když chcete předefinovat vzhled a pocit něčeho, najměte si Travise a budete fanoušky jeho práce. Chtěl jsem být součástí tohoto projektu a po 45 minutách rozhovoru s Travisem jsem chtěl být o to více součástí filmu. Má takovou vášeň a vizi pro to, co chce vidět. Dokonce s tímto procesem se drží toho co chce, protože to vidí. Je to hezké, když máte jenom tyče a umělé věci, ale vidíte to. Je to opravdu působivé.

Dle dedukce zahraničních stránek bychom se mohli dočkat prvního teaser traileru někdy v květnu.

Od dlouhodobého Transformers spisovatele a britského super špionážního fanouška Johna Barbera (Optimus Prime, Action Man), od Cybertronu s láskou je oficiální předchůdce nového filmu Bumblebee, v kinech v prosinci 2018. Aneb vyjádření k oficiálnímu komiksovému prequelu Bumblebee movie, které vyjde 2. října 2018.