Transformers: Bumblebee – nové informace 3/2018

Máme tu pro Vás novinky ze světa Transformers. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

V Paramount Pictures zahřmělo a Transformers univerz se zhroutil jako domeček z karet. Jistě vám neušla informace, kterou jsme též prostřednictvím Jorsska sdíleli na našem FB, níže si video můžete prohlédnout. Zprávy se dokonce chytla i některá česká internetová média, ale podstata je stejná.

Filmový univerz Transformers končí. Vzhledem k tomu, že The Last Knight nenaplnil očekávání, která do něj byla vložena a tedy ani tržby za nic nestály, oproti Age of Extinction. Paramout Pictures tedy projekt definitivně stoplo a přistoupilo k úplnému restartu. Podle nového dohody s Paramountem bude mít Hasbro nad budoucími projekty daleko větší kontrolu a bude u schvalování toho, jaké filmy se budou nebo nebudou točit.

Letos nás čeká ještě Bumblebee movie od režiséra Travise Knighta, ale poté již nemůžeme počítat se žádným dalším Transformers filmem a to až do roku 2021. I když The Last Knight přinesl nového záporáka, na kterého se Transformers fanoušci těší od té doby, co Bay začal filmy točit, Unicorna, který mohl míti v dalším filmu důležitou roli. Jedinou snad nadějí může být Bumblebee movie, v případě že se projekt povede, potom uvidíme, jak bude vypadat další cesta Transformers univerza.

S níže uvedeným zpracováním, již tedy nemůžeme počítat. Premiéra Bumblebee Movie je plánovaná na Vánoce 2018.

Co mi Michaela Bay týče, tak ten z projektu Transformers odešel a nyní má zálusk na zfilmování komiksového záporáka Loba.

A přece jenom trochu potěšující zpráva, přestože byl The Last Knight nominován na 38 zlatým malin, tak nakonec se mu podařilo nevyhrát ani jednu. Cenu za nejhorší film roku 2017 získali tak „Emoji ve filmu.“

A nyní ještě něco málo k Bumblebee movie. V minulých novinkách jsme Vám přinesli informaci, že Simba Smoby, společnost vyrábějící a distribuující licenční modely aut a RC automobily založené na Transformers. Vydala na Toy Fairs novou kolekci, kde byl zařazen i Decepticon Barricade.

Nyní byly zveřejněny nové propagační materiály k Bumblebee movie a kromě jména Barricade se objevilo i jméno dalšího Autobota a to Hot Rod, který se nám ukázal poprvé v The Last Knight a byl prezentován jako Bumblebeeho bratr-ve zbrani. Nyní tedy existuje velká šance, že se jak Hot Rod tak Barricade objeví v Bumblebee movie.

A na závěr tu máme ještě krátké video s Hailee Steinfeld, která hovoří o své roli a postavě Bumblebeeho ve filmu.