Transformers 5 – nové informace 9/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Na začátek ještě jedna malá zmínka o samostatném filmu o Bumlebebeem. Již máme potvrzenou první herečku do filmu a to Hailee Steinfeld, kterou jste mohli vidět například ve filmu Ladíme 2, kde si zahrála Emily či ve filmu Enderova hra, kde ztvárnila Petru.

Hailee-Steinfeld-The-Bumblebee-Movie

Vzhledem k tomu, že premiéra filmu se nám velmi rychle blíží, vycházejí stále další a další spoty, níže si je můžete prohlédnout.

„Drums“

„Wreck-Gar

„Simmons“

„Tessa“

„Legend“

Kromě spotů vyšly také další dvě mini scény z filmu, první se jmenuje „Cade vs Cogman“, která se odehrává na hrabství Sira Edmunda Burtona a druhá je setkání TRF s Cadem a Autoboty za přítomnosti Lennoxe, který se snaží situaci uklidnit.

V Daily Mail vyšel článek se Sirem Anthony Hopkinsem, který zde krátce pohovořil o své práci na The Last Knight. Hopkins prozradil, že jeho postava Sir Edmund Burtun je 12. hrabě z Folganu, který se věnuje studii předků, lidí a Transformerů. Společně s Cade Yagerem pracuje na vytvoření nepravděpodobné aliance, která zachrání svět před válkou mezi lidmi a Transformery. Článek vyšel i s fotografií Sira Edmunda Burtona a Hot Roda.

TF5 Sir-Anthony-Hopkins-Sir-Edmund-Burton-Hot-Rod

Na svém Twitteru potvrdil účast na The Last Knight americký herec a dabér Reno Wilson, tento už v předchozích filmech namluvil postavy Frenzyho, Mudflupa a Brainse. Není však zatím jisté jakou koho bude dabovat tentokráte, zda se opět představí v roli Brainse, nebo bude míti úplně novou postavu.

Transformers-5-The-Last-Knight-Reno-Wilson

A s novými spoty samozřejmě vyšly i nové plakáty k filmu.

TF5 hound TF5 megatron TF5 optimus The Last Knight poster The-Last-Knight-Poster

A na závěr pro Vás máme takový malý prank, který představilo ParamountUK na svém Twitteru. Ti do Dulwich obrazárny umístili obraz s Ironhidem z roku 1815. Nic netušící návštěvníci a turisté, tak byli velice překvapení a ptali se navzájem, zda jde o originál, a jak se tam dostal Transformer? Samozřejmě se jednalo o marketingovou kampaň k filmu.