Transformers 5 – nové informace 10/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Již příští týden 21.06.2017 je stanovená premiéra The Last Knight, a proto pro Vás máme jedny z posledních spotů na přicházejí film.

Final Chapter

Big League

„Summer’s Biggest“

„Megatron’s Brothers

Kromě tradičních spotů se objevují i reklamy, které na nový film poukazují.

A další, kde se nám představují sami roboti v ateliérech při natáčení.

„Hound vs. Lennox“

Bumblebee On The Set ‚Voice‘

„Optimus Prime On Set“

Jedno z dalších zajímavých videích, které nám ukazuje záběry z natáčení se jmenuje Transformers: The Last Knight – 360 Experience, během přehrávání si tak můžete libovolně myší posouvat obrazem.

Na oficiálních zahraničních transformers stránkách se objevilo několik fotografií z blížícího se filmu. Vidět zde můžeme například Joshe Duhamela s armádou, Lauru Haddock vedoucí Marka Wahlberga skrz kouř, Wahlberga používat svou mimozemskou pistoli či Jarroda Carmichaela a Isabelu Moner se dívat do dálky.

TF5 (1) TF5 (2) TF5 (3) TF5 (4) TF5 (5) TF5 (6) TF5 (7) Left to right: Laura Haddock, Director/Executive Producer Michael Bay on the set of TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT, from Paramount Pictures.

Zahraniční server Fandango zpovídal Michaela Bay a jednou z jeho pochopitelných otázek bylo, zda bude režírovat další Transformers. Bay na toto uvedl, že The Last Knight jsou jeho opravdu posledním Transformers filmem, rád by se soustředil na další projekty a Transformers nechal za sebou.

Uvidíme, zda mu tento plán pro tentokráte vyjde v následujícím roce nás čeká samostatný film s Bumblebeem, který bude míti určitě jiného režiséra, než je Bay, uvidíme, zda se tak Bay nakonec zase k Transformers po tomto filmu nevrátí.

Další zahraniční server Digital Spy pro změnu dělat rozhovor s Markem Wahlbergem, který stejně jako Bay uvedl, že The Last Knight jsou jeho posledním Transformers filmem. Herec uvedl, že strávil posledních 5 měsíců v prvotřídní fyzické kondici, čemuž napovídá i jeho účes. „Dlouhé vlasy jsou nejhorší věc vůbec, vypadám jako moje mám v 70. letech, to je opravdu špatné.“ Žertoval herec.

Zahraniční stránky rovněž přicházejí s dalším plakátem.

Transformers-The-Last-Knight-Poster-001

A na závěr pro Vás mám oficiální videoklip čínského zpěváka Zang Jie, který nazpíval pro The Last Knight píseň „Torches“.