Transformers 5 – nové informace 9/2016

Máme tu pro Vás další novinky z natáčení nových Transfomers: The Last Knight. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Natáčení v Londýně a Skotsku probíhalo až do 15. října, poté se natáčení přesunulo do Namibie v Jižní Africe a od listopadu se natáčecí štáb posune zase dál. Michael Bay rovněž potvrdil, že první teaser trailer bychom mohli vidět ještě v listopadu, nebo prosinci tohoto roku.

Natáčení probíhalo i u Stonehenge, kde se také nešetřilo výbušninami, na fotografiích je viděn sir Anthony Hopkins , který v této scéně mluví k vysoké postavě, zřejmě nějaký Cybertroňan. Dále jsou zde viděni i Mark Wahlberg a Laura Haddock, jak běží přes pole, oba dva na sobě mají americkou vojenskou kombinézu.

tf5stonehenge-1 tf5stonehenge-2 tf5stonehenge-3 tf5stonehenge-4 tf5stonehenge-5 tf5stonehenge-6

Není novinkou, že Steve Jablonsky bude i ke The Last Knight skládat hudbu, letos se k němu ještě připojí hudebník Major Lazer. Steve Jablonsky si svou tvorbu pro nadcházející film velice pečlivě hlídá, takže se do vydání filmu nestane, abychom si mohli kousek poslechnout někde na netu. Jediné co se zatím na zahraničních stránkách objevilo je titulek hudebního listu, kterým Jablonsky jenom škádlí fanoušky.

transformers-5-the-last-knight-score-steve-jablonsky-prime

Ovšem co na internetu určitě dohledáte jsou scény z natáčení The Last Knight, na jednu takovou, při natáčení v Anglii, se můžete podívat níže. Rovněž ve videu můžete vidět The Rolling Room mechanismus který dokáže obrátit místnost vzhůru nohama. Na videu můžete vidět Marka Wahlberga a Lauru Haddock, kteří si tento mechanismus vyzkoušeli na vlastní kůži.

Z první trilogie se do pátého filmu vrátili Josh Duhamel a Tyrese Gibson, ovšem nyní máme novou informace, že další herec z první trilogie se objeví v The Last Knight. Tím bude John Turturro alias agent Simmons ze sektoru 7. Dalším potvrzeným je dabér John Goodman, který namluvil Hounda v AOE.

john-turturro-transformers-5

Bumblebeeho hlava na „tyči“ (používá se při natáčení, herci ho používají jako referenční bod při interakci s CGI znaky, které budou přidány později během postprodukce) byla spatřena při natáčení u nějakého zámku, více informací zatím není známo.

tf5bumblebee

Bez dalších informací byla také spatřena na scéně tato neidentifikovaná lidská-cybertronská hybridní zbraň.

tf5cybertronweapon

Michael Bay se se svými fanoušky podělil i o smutnou zprávu ze svého života. Jeho pes, kterého pojmenoval podle svého oblíbeného Transformera, Bonecrusher a kterého jste mohli vidět i ve ROTF a DOTM, bohužel zemřel. Michael Bay ho moc miloval.

transformers-5-news-roundup-bonecrusher

Oficiální Facebook účet Transformers Movie zveřejnil video z jedné automobilové honičky z Londýna, vidět na něm můžete Bumblebeeho a Hot Roda, které pronásleduje Barricade. Video můžete shlédnout zde.

Transformers se rozloučili s Londýnem opravdu velkolepým způsobem, akce s názvem „poslední noc“, kdy se filmové charaktery Bumblebee, Barricade a Crosshairs projeli po nočním Londýně a nakonec zaparkovali před klubem Drama, kde se s nimi mohli nadšení fanoušci vyfotit.

Své „sbohem Londýne“ vyjádřili i celebrity, které jsou nedílnou součástí tohoto projektu. Video můžete shlédnout zde.

transformers-5-the-last-knight-family-film

Natáčení The Last Knight se tedy přesouvá dál, fotografie od fanouška ukazuje, že se několik Cybertronských vozů objevilo ve Venezuele.

tf5venezuela

Další fotografie znázorňují Marka Wahlberga jak sedí na torze Hounda.

tf5wahlberghound-2 tf5wahlberghound-1 tf5wahlberghound-3

Podle všeho by se nyní natáčení mělo opět přesunout do Los Angeles, uvidíme jaké další informace odtud nakonec dostaneme.