Robots in Disguise – novinky 4/2016

Přinášíme Vám nové informace ohledně seriálu Robots in Disguise.

Včera 15.10.2016 byla na Kanadské televizi Teletoon odvysílaná poslední epizoda s názvem „Worthy“ a nás všechny samozřejmě zajímá, jak to bude dál.

Hasbro vydalo oficiální zprávu, že v roce 2017 počítá s další sérií Robots in Disguse, přesněji se bude jednat o třetí sérii Robots in Disguise: Combiner Force. Opět se můžeme těšit na tradiční pojetí Bumblebeeho skupiny Autobotů to jest: Grimlock, Strongarm, Sideswipe, Drift a Fixit. Která žije na vrakovišti společně s Dennym a Russellem.

Nyní avšak Autoboty čeká daleko větší hrozba, než které čelili doposud, tým bude muset prokázat, že dokáže pracovat společně dřív, než bude pozdě. Přicházejí další Decepticoni, kteří se dokáží spojit do jednoho obřího robota, který rozdrtí vše, co mu přijde do cesty a je připraven rozpoutat peklo na Zemi. Ovšem Decepticoni nejsou jediní, kdo se může spojit do jednoho robota, další nebezpečí přichází z daleké galaxie, které chce svrhnout Autoboty jednou provždy.

Jak už název série sám napovídá, setkáme se zde opět s Combinery a podle popisu se zdá, že nás toho čeká daleko více. Tak uvidíme příští rok. Níže si můžete prohlédnout pár obrázků, které uvolnilo ComicBook.com.

tf-rid-1-1 tf-rid-1-2 tf-rid-1-3

Pokud se ovšem nemůžete dočkat další série, můžete si zatím připomenout předchozí díly na české televizi TV Barrandov, která již odvysílala obě dvě série s českým dabingem.