Transformers 5 – nové informace 10/2016

Máme tu pro Vás další novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

V příštím roce na nás čeká nový Transformers film, hodně se ale mluví i o dalších filmech, především o filmu „Bumblebee“, podle všeho je scénář již dokončen a hledá se režisér. Film je zatím naplánován na 8. června 2018.

Své zážitky z natáčení svěřila mladá herečka Isabela Moner magazínu Girl’s Life. Jak sama říká, Michael Bay jí pozdravil slovy. „Vítej, dnes budeš hasit oheň, víš jak se používá hasicí přístroj?“ Což mělo znamenat, že bude dnes natáčet velice blízko ohně. Jak sama říká, měla pocit, že se jí roztaví obličej, a stále musela být blíže a blíže, aby byla v záběru. To však nebylo všechno v další scéně musela běžet napříč scénou, foukal vítr, do očí jí šel prach a kouř, ale na konci z toho přece jenom měla dobrý pocit. 23. června 2017 tedy budeme moci její herecký výkon plně zhodnotit.

tf5

Příští rok v létě do kin vstoupí další film a zároveň to bude také 10 let, kdy byl uveden první Transformers film. Paramount Pictures na svých oficiálních Youtube stránkách zveřejnili video, které ukazují 10 let filmování s IMAX technologií. Ve videu můžete vidět i scény z The Last Knight, což sice není úplný trailer na který všichni čekáme, ale můžete to brát jako malou ochutnávku.

A co traileru k The Last Knight týče, tak původní zprávy byly, že se ho dočkáme 15. listopadu společně s filmem „Fantastická zvířata a kde je najít“, Bay však toto nakonec vyvrátil a nahrál video, kde fanouškům slibuje první trailer na 16. prosince, tedy společně s novými „Star Wars“