Transformers 5 – nové informace 7/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

V dubnu letošního roku nám Steve Jablonsky představil první theme z The Last Knight, nyní se na zahraničních stránkách objevila krátká hudební ukázka (track #6) z nadcházejícího Score pro film.

Jeden z dalších nových trailerů nese název „Tajemná historie“, Sir Anthony Hopkins alias Sir Edmund Burton zde pronese pár slov o tom, jak dlouho už na naší planetě jsou Transformeři.

Vzhledem k tomu, že hlavním motem filmu bude fakt, že Transformeři jsou na naší planetě snad od počátku věků, obsahovalo video tajemná historie dobové fotografie, kde byli právě Transformeři zachyceni.

Na zahraničních stránkách se objevilo několik fotografií, které vypadají jako: Ironhide ve 2. světové válce, Hound s Georgem Washingtonem, neznámý Transformers (možná Bee) s tanky z 2. světové války, Megatron poblíž vybuchující sopky v roce 1883 (Krakatoa) a obraz Cybertronských rytířů v bitvě.

transformers-history-1 transformers-history-2 transformers-history-3 transformers-history-4 transformers-history-5

Pokud si ovšem vybavíte první film z roku 2007, ve kterém Optimus s ostatními Transformery přiletěl na Zemi hledat krychli a Megatron byl v té době zamrzlý v ledu jsou tyto fotografie a tajemná historie tedy trochu zvláštní. Tak uvidíme, jak toto nakonec bude ve filmu vysvětleno.

Současně vyšel i nový plakát odkazující na scénu v tajemné historii. Na plakátu je Bumblebee v trochu jiném starším modu, stojící před hradem s nacistickými znaky a plameny během 2. světové války. Nápis na plakátu hlásá „Každá legenda skrývá tajemství“

bumblebee-wwII-poster-tlk

Další plakát který k filmu vyšel ukazuje scénu z doby krále Artuše.

Transformers-The-Last-Knight-Steelbane

Ještě než se dostaneme k tomu nejdůležitějšímu, máme pro Vás dvě nové reklamy, jednu na Coca-Colu a druhou na holicí strojek s Transformery.

A na závěr tu pro Vás máme další oficiální trailer The Last Knight.