Transformers 5 – nové informace 6/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

A na začátek tu máme další Stop Motion video, tentokráte na téma. Víte co se stane, když se Transformers figurky vydají do kina?

Co se premiéry The Last Knight týče, tak Paramount Pictures přichází s dobrou zprávou a to, že se přesouvá premiéra filmu ze 23.6. na 21.6.2017.

A rovněž byl odhalen i nový filmový plakát se sloganem „Aby jeden svět přežil, musí ostatní zemřít.“

TF The Last Knight

Protože se děj The Last Knight přesune do Anglie je potřeba si nastudovat i britský přízvuk. Jak se s tímto Optimus popere? To můžete zjistit ve videu.

Jak už bylo řečeno, postava Hot Roda zatím nemá moc obrázků, kde by se nám tento nový člen týmu mohl představit. Na zahraničních stránkách se objevila tato nová fotografie zachycující Hot Roda a Lauru Haddock. Níže uvedené informace by mohli býti pro některé spoilerní.

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT (2017) Hot Rod and Laura Haddock as Viviane Wembly

Dle obrázku je jasné, že Laura není Hot Rodem příliš nadšena, ve skutečnosti nevěděla, že její auto 1963 Citroën DS, které má po svém otci je Transformer. Hot Rod byl ochráncem jejího otce a nyní chrání i Lauru, tedy její filmovou postavu Vivian.

U postavy Hot Roda byla od počátku uváděna dvě vozidla, nyní jak říká herečka o svém autě.„Je to strašidelná stará věc, ale nemůže se s tím rozloučit, protože ji zbožňuje.“ Laura dále vysvětluje, že její postava neměla dobrý vztah s otcem (Anthony Hopkins).

Celé video ze kterého je fotografie pořízená bylo před několika dny promítáno na MTV Awards a my tak můžeme vidět kousek z blížícího se filmu.

Na zahraničních stránkách se rovněž objevil nejnovější obrázek Megatrona, zřejmě při setkání se skupinou lidí.

TF The Last Knight Megatron

Oficiální Youtube kanál Transformers zveřejnil několik videí s dětmi, které se pokoušejí vysvětlit pojem Transformers. Vtip je v tom, že dětské hlasy jsou předabované Peterem Cullenem alias Optimem Primem.