Robots in Disguise – novinky 1/2017

Přinášíme Vám nové informace ohledně seriálu Robots in Disguise.

Poslední díl 2,5. série s názvem „Worthy“ jsme viděli 15.10.2016, od té doby zahraniční stránky přinášely mlhavé informace o tom, kdy by mohla býti spuštěna další řada Robots in Disguise.

A nyní přichází ta pravá chvíli na to oznámit, že novou již třetí sérii s podtitulem Combiner Force, bude vysílat Cartoon Network již příští sobotu 29.04.2017.

Těšit se můžete opět na známou Autobotí skupinu vedenou Bumblebeem, ovšem jak už je vidět v traileru rozroste se nám tým o novou postavu, autobota Blurra. Ovšem i Decepticonská strana se pochlubí novými členy a zřejmě se nám opět někdo vrátí skrz pozemní most. Jak už sám název napovídá, řeč tu bude hlavně o Combinerech, v traileru jsme ostatně již mohli hned vidět dva hlavní z nich.

Transformers-Robots-In-Disguise-Combiner-Force 1 Transformers-Robots-In-Disguise-Combiner-Force 2

Podle prvních zpráv měla mít série 26 epizod, ovšem zatím série sčítá 13 dílů. Je možné, že bude série rozdělena na dvě části, případně se s dalšími díly počítá na 4. sérii.

A na závěr se můžete podívat na Transformes stop-motion video, kde se nám přestaví Soundwave s jeho novým módem.

Pokud se už však nemůžete dočkat nové série, můžete si zatím připomenout předchozí díly na české televizi TV Barrandov, která již odvysílala i 2,5. sérii s českým dabingem.