Transformers 5 – nové informace 5/2016

Máme tu další novinky z natáčení nových Transfomers: The Last Knight. Posledně to bylo hlavně o nových autech, pojďme se tedy podívat co dalšího se událo v posledních týdnech.

Na zahraničních stránkách se to hemží informacemi o nových hercích pro The Last Knight, některé už máme potvrzené, což jsou Isabela Moner a Jerrod Carmichael. Tyrese Gibson si včera na svůj Instagram napsal „Robert Epps se vrací…“. Takže je jasné že se na něj můžeme, snad po boku Joshe Duhamela, těšit.

TF5-Tyrese Gibson

Dalších z nových potvrzených hereček je Laura Haddock, kterou můžete znát ze Strážců Galaxie, kde ztvárnila matku Pertera Quilla alias Star Lord.

Laura-Haddock-Transformers-5

Zřejmě dalším hercem pro The Last Knight je Mitch Pileggi. Můžete ho znát z mnoha různých seriálů např. Hvězdná Brána: Atlantida, Chirurgové, Akta X a další. Ten na svém Tweetu v nedávné době uvedl, že mu bylo ctí pracovat na nových Transformers s Michaelem Bayem. Otázkou zůstává zda už svoji práci na filmu dokončil, nebo co mělo být touto zprávou přesně řečeno, herec o dalších podrobnost mlčí.

The X-Files (Fox) season 9 Shown: Mitch Pileggi (as Assistant Director Walter Skinner)

V jedné z prvních zpráv ohledně The Last Knight vyšlo najevo, že by se měl objevit nový Transformers, kterého potká jedna z hlavních postav Isabela Moner alias Izabella. Nyní Michael Bay zveřejnil na svém Instagramu nové fotografie z natáčení, kde se tento nový malý robot nachází.

Jeho jméno je Squeeks, starý zrezlý scooter značky Vespa. Podle popisu se zřejmě bude jednat o ztraceného Cybertroňana, kterého najde Izabella a ujme se ho. Tento malý robot se nápadně podobá postavám, které už určitě znáte, Wall-E, zrcadlí se nám tu BB-8 z nových Star Wars, nebo například Fix-It z nejnovějších Robots in Disguise.

Squeeks-News-Post-TF5 Isabella-news-post

Rovněž se na zahraničích stránkách objevily i další obrázky z natáčení z Detroitu.

TF5-Old-Packard-Plant-6 TF5-Old-Packard-Plant-5 TF5-Old-Packard-Plant-4 TF5-Old-Packard-Plant-3 TF5-Old-Packard-Plant-2 TF5-Old-Packard-Plant-1

A na závěr, Hasbro zveřejnilo plány na natáčení dalších Transformers filmů 6 a 7 a celou ságu nyní přejmenovalo na „Transformers Cinematic Universe“

Transformers-Cinematic-Universe-Title