Transformers 5 – nové informace 4/2016

Máme tu další novinky z natáčení nových Transfomers: The Last Knight. Natáčení momentálně probíhá v Arizoně a my pro Vás nyní máme odhalení několika nových i starých charakterů.

V minulé zprávě jsme na závěr spekulovali o tom, kdo že by mohl být „nový zlatý rytíř Cybertronu“. Krátce nato byla zveřejněna fotografie nového alt módu Bumblebeeho. Opět tu máme nejnovější model 2016 Chevrolet Camaro. Zda je Bumblebee tím zlatým rytířem Cybertronu sice řečeno nebylo, ale posuďte sami.

Transformers-5-Chevrolet-Camaro-Bumblebee-2016

A se zveřejněním alt módu Bumblebeeho nekončíme, právě naopak. Rovněž byla odhalena i další auta pro nadcházející film.

Tím prvním je vojenské vozidlo, pravděpodobně Autobot, který má na sobě seškrábané Decepticonské znaky ve stylu pilotů z druhé světové války. Sice není zatím nic oficiálně potvrzené, ale spekuluje se o tom, že to je Hound.

Transformers-5-Hound

Dále se objevily další fotografie z natáčení, kde můžeme vidět výše zmíněná vozidla Bumblebeeho a možná Hounda spolu s dalšími Decepticonskými vozidly. Pod obrázky si můžete prohlédnout krátké video točené z auta, které projíždělo okolo filmových aut.

Transformers-5-Set-Photos (1) Transformers-5-Set-Photos (2) Transformers-5-Set-Photos (3) Transformers-5-Set-Photos (4) Transformers-5-Set-Photos (5) Transformers-5-Set-Photos (6)

Jedno z dalších odhalených aut u kterého se pouze a jenom spekuluje, kdo že by to mohl být za charakter je Mercedes přeplněný odpadky. Jednou z možných variant je Wreck-Gar, vůdce Junkionů, kterého můžete znát z Generation 1 seriálu, nebo z Animated. Ovšem jsou to pouze spekulace, která zatím nejsou potvrzené, takže to ve výsledku může být někdo úplně jiný.

Transformers-5-The-Last-Knight 2 Transformers-5-The-Last-Knight 1

Ovšem co potvrzené ze strany Michaela Bay je, je návrat Decepticonského policejního auta Barricade. Jakým způsobem se tento charakter vrátí do The Last Knight zatím není známo.

TF5-Barricade

Isabela Moner mladá herečka, která bude hrát hlavní charakter v The Last Knight zveřejnila několik obrázků z natáčení. Společně s ní se v Arizoně, kde natáčení probíhá nachází i Jerrod Carmichael, další z potvrzených herců.

Transformers-5-The-Last-Knight-Snap Chat June (2) Transformers-5-The-Last-Knight-Snap Chat June (3) Transformers-5-The-Last-Knight-Snap Chat June (4) Transformers-5-The-Last-Knight-Snap Chat June (5) Transformers-5-The-Last-Knight-Snap Chat June (6)Transformers-5-The-Last-Knight-Snap Chat June (7)