Transformers 5 – nové informace 3/2016

Máme tu další nejnovější zprávy ohledně připravovaných Transformers 5: The Last Knight.

Na internetu se začal šířit další teaser z The Last Knight, opět zde máme jako v předešlé verzi s Optimem, hlavu bota, ovšem další zprávy na sebe nenechaly dlouho čekat.

Podle zahraničních stránek se jedná o Megatrona, na oficiální Facebook stránce Hasbra se následně objevil obrázek Decepticonského symbolu se slovy „Megatron se vrátí“. Bude velice zajímavé sledovat, jak si s tímto autoři poradí a jak navážou na události v Age of Extinction.

Transformers-5-Megatron Transformers-5-The-Last-Knight-Megatron

Natáčení je už v plném proudu a jako první lokací se stala Kuba, která po dlouhé době dovolila americkým filmovým studiím zde natáčet. The Last Knight je zatím druhým filmem, který se zde začal točit, první byl „Rychle a zběsile 8“. Michael Bay na svém Instagramu již nyní sdílí fotografie a videa z natáčení.

The Last Knight Cuba 1 (5) The Last Knight Cuba 1 (1) The Last Knight Cuba 1 (2) The Last Knight Cuba 1 (3) The Last Knight Cuba 1 (4)

Video z Bayova Instagramu s názvem „Kuba! Je tam robot.“ si můžete prohlédnou zde.

Další velkou novinkou je jméno odhalení nového herce, který se k The Last Knight přidá. Jedná se o sira Anthonyho Hopkinse.

„Muž, mýtus, legenda – pomozte nám přivítat sira Anthonyho Hopkinse v #transformers universe.”

Sir-Anthony-Hopkins-Transformers-5

Další informace o tom jakou ztvární postavu, zatím nejsou známy.

A na závěr ještě jedna horká zpráva, na oficiálním Transformers Twitter účtu byl přidán záhadný příspěvek.

„Cybertronský nejnovější rytíř, již má zlaté brnění…#transformers”

Další odhalení by nás mohlo čekat již v příštím týdnu, zatím můžeme jenom spekulovat, co se nám tím autoři snažili říci.