Transformers 5 – nové informace 2/2016

Paramount Pictures přichází s nejnovější zprávou ohledně nových Transformers, přesněji odtajnil název nadcházejícího filmu.

Ten ponese název „Transformers: The Last Knight.“ Rovněž s názvem filmu byl odhalen i poster.

Transformers-the-Last-KnightNatáčení započne 6. června v Detroitu, Mark Wahlberg se vrací jako Cade Yeager, Isabela Moner ztvární novou postavu Izabellu a druhým novým hercem bude Jerrod Carmichael o obou dvou jsme Vás informovali v předchozí zprávě.

O samotném ději zatím žádné zprávy nejsou, o „rytířích“ jsme mohli poprvé slyšet v Age of Extinction, takže teprve uvidíme jak děj nakonec rozvinou.

Rovněž s názvem filmu byl uveřejněn i velmi krátký teaser, kde toho k vidění zatím moc není, ale i přesto nutí k zamyšlení a vyvolává otázky nad tím, jakým směrem by se film mohl odvíjet.

Ještě pár novinek na závěr, zahraniční stránky přicházejí s informací o dalším potvrzeném herci, kterým je Josh Duhamel alias podplukovník William Lennox, toho jsme mohli vidět naposledy v Dark of the Moon. Když započínalo natáčení Age of Extinction byla tu krátká zmínka o tom, že by se tato postava mohla též ve filmu objevit, ale z toho nakonec sešlo. Nyní je to už oficiální, že Lennoxe v The Last Knight opět uvidíme.

Josh-Duhamel-not-returning

Ovšem zdá se, že Duhamel nemusí být jediný herec z Dark of the Moon, který by se mohl v The Last Knight vrátit. Dalším teoretickým by mohl být Tyrese Gibson alias seržant Robert Epps. Michael Bay na svém instagramu zveřejnil dvě videa, kde uvádí, že zvažuje Gibsonův návrat. Bylo by skvělé kdyby tato dvojka opět zasahovala v nejnovějších Transformers, uvidíme jak to nakonec dopadne.

Tyrese-Gibson-Transformers-5-the-last-knight