Robots in Disguise – novinky 2/2017

Vzhledem k tomu, že jsme byli ještě v nedávné době zahaleni novými informacemi o The Last Knight a nyní přicházejí nové informace o Bumblebee movie, nebyl tak nějak čas ohlédnout se za seriálem Robots in Disguise. Pojďme to tedy v rychlosti napravit a podívejme se s čím seriál momentálně přichází.

Na konci dubna 2017 se začala vysílat již 3tí série Robots in Disguise s podtitulem Combiner Force, zde se nám postupně představil nový tým Decepticonů s vůdcem Motormasterem, který společně s dalšími svými kumpány se mohl transformovat do combinera Menasora, o stejný počin se pokoušel i tým Bumblebeeho. Jak to nakonec všechno dopadlo se můžete dozvědět ze seriálu.

TF RID (4) TF RID (3) TF RID (2) TF RID (1)

Ovšem od 17. dílu se opět obsazení Decepticonů prohodilo a Bumblebeeho tým nyní čelí svým staro-novým nepřátelům a o překvapení snad nebude nouze. Třetí série má stanových a naplánovaných 26 dílů, přičemž tyto budou vysílané do konce tohoto roku.

Podle informací ze zahraničních stránek by tímto měli Robots in Disguise skončit a nahradit by je měl nový projekt s názvem Transformers: Cyberverse. Další informace k tomuto zatím nejsou známe, takže musíme jenom doufat, že série skončí tak jak má a zodpoví nám všechny nevyřčené otázky.

A na závěr se podívejte na concept arty ze seriálu.

Eric-Brown-RID-Concept-Art-01 Eric-Brown-RID-Concept-Art-02 Eric-Brown-RID-Concept-Art-03 Eric-Brown-RID-Concept-Art-04 Eric-Brown-RID-Concept-Art-05 Eric-Brown-RID-Concept-Art-06 Eric-Brown-RID-Concept-Art-07 Eric-Brown-RID-Concept-Art-08 Eric-Brown-RID-Concept-Art-09 Eric-Brown-RID-Concept-Art-10 Eric-Brown-RID-Concept-Art-11 Eric-Brown-RID-Concept-Art-12 Eric-Brown-RID-Concept-Art-13 Eric-Brown-RID-Concept-Art-14 Eric-Brown-RID-Concept-Art-15 Eric-Brown-RID-Concept-Art-16