Transformers: Bumblebee – nové informace 4/2017

Máme tu pro Vás novinky z natáčení. Pojďme se společně podívat co nejnovějšího přinesly uplynulé týdny.

Natáčení se momentálně přesunulo do Severní Kalifornie, na zahraničních stránkách se objevilo několik fotografii z loděnice Mare Island, kde se pravděpodobně bude natáčet konec filmu.

Bumblebee-Movie-Mare-Island-Navel-Shipyard-002 Bumblebee-Movie-Mare-Island-Navel-Shipyard-003 Bumblebee-Movie-Mare-Island-Navel-Shipyard-004 Bumblebee-Movie-Mare-Island-Navel-Shipyard-005 Bumblebee-Movie-Mare-Island-Navel-Shipyard-006

Producent Transformers filmů Lorenzo di Bonaventura se objevil na večeru Hasbro 2017, zde byl samozřejmě vyzpovídán ohledně nového filmu Bumblebee, bohužel neodhalil nic nového, pouze shrnul informace, které nám jsou již známé.

Hlavní body:

  • Bumblebee film se odehrává v roce 1986, se všemi „divnými“ vlasy, hudbou a tím vším.
  • Bude to velmi emocionální film, který se podobá filmu E.T. – Mimozemšťan od Stevena Spilberga (tento je také producentem Transformers filmů).
  • Bumblebee bude míti zvláštní vztah s charakterem Hailee Steinfeld.
  • Travis Knight (oceněný za film Kubo a kouzelný meč) je režisérem a bude to úplně jiný film na rozdíl od zpracování od Michaela Baye.
  • Film bude jednoduší a budete se cítit jako u prvního Transformers filmu (2007).
  • V budoucnu se studio nedomnívá, že vzniknou další samostatné filmy pro Transformers charaktery v jiných časových obdobích.

Transformers-Hascon-2017-Dinner-Bumblebee-Lorenzo-di-Bonaventura

Na začátku září se konal casting pro obsazení vedlejších rolí pro Bumblebee film, studio hledalo hlavně surfaře a bruslaře, tito společně s hlavními herci začnou natáčet v Santa Cruz během příštího týdne. Zpráva o tom se objevila i v televizi, ve videu tak můžete vidět prostory, kde se bude další část děje odehrávat.

A na závěr pro Vás máme ještě pár koncept artů a videa „za scénou“ z natáčení The Last Knight.

transformers-5-concept-art-megatron transformers-5-concept-art-cybertron-arena Nitro-Zeus-Concept-Art-By-Josh-Nizzi Battle-On-Cybertron-By-James-Paick

WW-II-Hot-Rod-back-by-Josh-Nizzi