Transformers týdeník 46/2013

Transformers týdeník 46/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Po nedávné premiéře filmu Lone Survivor se Mark Wahlberg, který hraje jednu z hlavních postav tohoto filmu, zmínil pár větami o Transformers 4. Kromě věcí, které už víme, že to bude úplně nový film a bude se odehrávat tři roky po bitvě v Chicagu. Mark řekl, že film bude velmi odlišný a svěží a uvidíte tam věci, co jste ještě v žádném filmu neviděli. No uvidíme, zda bude mít Mark pravdu.

Rob Moore nejvyšší jednatel Paramount Pictures sdělil fanouškům, že v novém filmu překvapivě narazí na spoustu věcí z Číny, včetně jejich produktů například pitné vody, aut, restaurací. Snaží se tak podat přesný obraz Číny, všechno tedy bude vypadat přirozeně, životní prostředí, jejich kultura, život. Takže se tak fanoušci dozvědí i více informací o Číně samotné.

Kromě zprávy o tom, jak moc bude Čína ovlivňovat Transformers 4, se objevil i spoiler, ve kterém se dozvíte například. Že scény z Hong Kongu, budou zahrnovat jednu třetinu délky filmu, zatímco scéna z Wulong parku bude trvat 2,5 minuty. Natáčení v Číně již bylo ukončeno, další místo mimo USA zatím není známo, ale Rob Moore naznačuje, že to je „velmi chladné místo“. Ve filmu se objeví nemálo Čínských herců, herečka Li Bingbing ,se popřípadě ve filmu objeví na 30 minut. Herec Han Geng a další čtyři čínští herci, kteří byli vybráni díky talentované soutěži, se objeví ve vedlejších rolích.

V minulém týdeníku jsme vám přinesli informací o scéně „ministr národní obrany.“ Nově se objevila informace o další nové herečce, která se objeví v této scéně. Ji Pei-hui, bude klíčová herečka, pro tuto scénu. Opět se hned objevila i spoilerní zpráva, které naznačuje roli této herečky.

Podle M1905 bude mít Ji Pei-hui dvě role. První je průvodkyně u Velké Čínské zdi, později bude viděna na ministerstvu národní obrany, zda byla při práci průvodkyně v utajení, se ještě neví.


Transformers 4

Ve skutečnosti byla při natáčení u Velké Čínské zdi mylně považována za průvodkyni, jak ona sama podotkla, bylo to kvůli tomu, jak reálně působí natáčení Transformers 4 na okolí. Sama se dokonce i během natáčení zranila, když upadla při běhu, dokonce i sám Michael Bay za ní běžel, aby jí pomohl vstát. Ji Pei-hui poté řekla, že Bay je k hercům pozorný a dokonce jim i pomůže.

Rob Moore dále uvedl, že Paramount Picturec, by byl rád, kdyby vznikly i Transformers 5 a 6, zatím se čeká, jaký bude mít úspěch Age of Extinction.

Novinky z her:

Společnost SEGA, která přinese na trh novou arkádovou hru Transformers: Human Alliance, přichází s novými informacemi o hře. Partneři, hráči z týmu NEST budou bojovat po boku Optima Prima, Bumblebeeho a Sideswipa. Napříč Amerikou, Evropou a Afrikou a musí zničit nepřátelské Decepticony dříve, než se jim podaří najít All Spark. Materiál schopný přivést jakýkoliv mechanický, nebo elektrický objekt k životu.

S informacemi vyšel i nový trailer.