Transformers týdeník 43/2013

Transformers týdeník 43/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Na natáčení v Honk Kongu se objevují další a další auta, až si člověk říká, kolik jich ještě bude. Jedno z nově viděných aut Lamborghini Gallardo, jehož majitel je Julian Cheung Chi-lam, Hong Kongský slavný a bohatý herec a zpěvák, což je také jeden z důvodů, proč se neobjevilo na natáčení v Chicagu.


Transformers 4


Transformers 4

Další fotografie z natáčení naleznete v tomto vlákně. Auta v akci, společně s natáčecím štábem a herci naleznete zde.

Během týdne se na zahraničních stránkách objevil filmový plakát, na kterém je vyobrazen Optimus ve své nejnovější podobě pro Age of Extinction. Nyní máme už k dispozici i další obrázky, kde můžete kromě Optima vidět i Bumblebeeho a Grimlocka.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Další fotografie z Honk Kongu, ukazují herce v akci Mark Wahlbreg, Nicola Peltz, Jack Reynor a Stanley Tucci běží s nějakou velkou černou taškou, všichni vypadají ztrhaně a mají na sobě řezné rány, takže je možné, že zrovna opouštějí bitevní pole. Následně se objevují i další auta, mezi nimiž je i Bumblebee a nemůže chybět Wahlbergův tajemný meč.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Objevil se další obázek klapky, na které je vyobrazený jeden z Transformerů, nyní by se mohlo možná jednat o Bumblebeeho.


Transformers 4

Novinky figurky:

Kolumbijský deník El Tiempo je znám pro vydávání speciálních sběratelských sad, tentokráte přichází s novou sadou z Transformers Prime. Sada bude obsahovat devět Transformers Prime figurek mezi nimiž je Optimus Prime, Bumblebee, Bulkhead, Ratchet, Arcee, Megatron, Starscream, Breakdown a Vehicon. Figurky jsou devět palců vysoké a součástí sady jsou i Transformes Prime knihy o charakterech. Cena sady, která je včetně kovového boxu na figurky, se pohybuje okolo 140ti dolarů.


Transformers Prime


Transformers Prime


Transformers Prime


Transformers Prime