Transformers týdeník 42/2013

Transformers týdeník 42/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Yahoo News má informace, že velká bitva, které se v Age of Extinction odehraje, se uskuteční v Hong Kongu. Natáčení teď bude probíhat v přístavu Victoria, ve věži centrální banky v Číně, na EXPU, ve čtvrtích Wan Chai a Sham Shui Po a na poloostrově Kowloon. Ovšem natáčecí tým stále nezískala povolení pro natáčení v některých oblastech. Natáčení bude probíhat 10 až 14 dní. Zahraniční stránky pro nás připravily malý spoiler, který se tohoto natáčení týká.

Xinhuanet uvádí, že postava Marka Wahlberga se rozloučí se svojí dcerou, Nicolou Peltz, v té chvíli dorazí Bumblebee, aby jí převezl na bezpečné místo.

V září jsem vás informovali o tom, že postava Dina/Mirage se v Age of Ectinction neobjeví, společně ještě s Sideswipem. Ovšem jak se postupně začínají převážet auta do Hong Kongu, objevil se už i snímek s červeným Ferrari, které v TF3 ztvárnilo Dina/Mirage. Ovšem v Dark of the Moon to bylo Ferrari 458 Italia (které je známo, jako jedno z nejlepších modelů Ferrari, jak by řekl Jeremy Clarkson z Top Gearu), toto je model Ferrari 458 Italia Speciale. Pokud je to opravdu Dino/Mirage, tak zřejmě dostal upgrade, stejně jako Sideswipe v Dark of the Moon.


Transformers 4

Zahraniční stránky nám přinesly zprávy, že během natáčení v Hong Kongu došlo k napadení štábu třemi místními muži, zraněný byl i režisér Michael Bay, naštěstí nikdo nebyl vážně zraněn. Důvod útoku se uvádí, jako nedorozumění, nebo zmeškání platby. Štáb tvrdí, že zaplatil za pronájem, ale tři zúčastnění muži naopak tvrdili, že žádné peníze neobdrželi.

Podle vyjádření Michaela Baye se jednomu ze zúčastněných nelíbilo, kolik dostal zaplaceno, podle Baye chtěl 4x více, ale oni se nenechali vydírat, a tak se o hodinu později vrátil s posilami a na štáb zaútočili. Útočníky si nakonec odvezla místní policie.

Samozřejmě se také objevily další fotografie z natáčení, kde jsou k vidění další nová auta a někteří herci.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Novinky z komiksů:

IDW nově připravuje komiksový crossover, ten se bude zaměřovat na temný mimozemský svět. Tváří tvář se tu totiž setkají Transformers, Akta-X, krotitelé duchů, želvy ninja a Vrána. Název tohoto dílu by měl být Akta X: Konspirace a prodej bude zahájen v lednu.