Transformers týdeník 38/2013

Transformers týdeník 38/2013

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Zahraničním stránkám se podařilo ulovit pár snímků z natáčení Age of Extinction, tentokráte se podařilo zachytit snímky robotů ve filmu. Ten první byl vyfotografován na klapce, ten druhý rovnou na notebooku Michaela Baye. Samozřejmě už se probírají možnosti, kdo by to mohl být, oba dva snímky se sice podařilo trochu zvětšit, zesvětlit, ale kvalita není moc dobrá. Samozřejmě tu jsou už náznaky, že se jedná o Dinoboty, ale jako obvykle nejsou žádné žádné potvrzené informace.


Transformers 4


Transformers 4

Novinky ostatní:

V Číně otevřeli velkou Transformers expozici, návštěvníci tu naleznou kulisy v lidské velikosti, které mají situovat scény z filmů, složité dioráma, vystavěné figurky a mnohé další. Součástí je i obchod, kde si každý Transformers fanda přijde na své. Na fotografie se můžete podívat zde.

Novinky figurky:

Kapela Linkin Park je velmi spjatá s Transformers, každý si určitě vzpomene na písně „New Divide“ a „Iridescent“, které se nahrály k blížícím se filmům. Hasbro nyní s Linkin Park ke blížícímu se 30tému výročí Transformers. Tedy vydali repaint figurky Soundwaveho, který se podle Generation 1 transformuje do kazeťáku. Tato speciální edice Soundwaveho, která obsahuje všechny jeho kazety boty, má na sobě samozřejmě znak Linkin Park.


Linkin Park


Linkin Park


Linkin Park


Linkin Park