Transformers týdeník 26,27/2014

Transformers týdeník 26,27/2014

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Premiéra Transformers: Age of Extinction je za námi a každý si o tomto novém filmu myslíme své – jedni byli nadšení, jiní třeba čekali, že to bude lepší, někteří mohou být i zklamáni. I přes to všechno je určitě jisté, že film do kin nalákal spoustu fanoušků i nefandů, kterým prostě Bayův styl vyhovuje natolik, že i když jim transformující se roboti nic neříkají, i tak na film vyrazili. Pro ty z vás, co film ještě neviděli, snad nebudou tyto novinky příliš spoilerující.

Už z traileru bylo jasné, že Transformeři nejsou po situaci v Chicagu na Zemi moc populární, i ve filmu se mluvilo o varování, že pokud nějakého Transformera uvidíte, hned volejte. Jak takové informace pro vyděšené obyvatele Ameriky mohly vypadat se můžete podívat v následujících spotech.

Imagine Dragons nejsou jediní, kteří k Age of Extinciton složili song. Herec a zpěvák Han Geng, čínská superstar, který si v Age of Extinction též zahrál malou roli k novým Transformers složil píseň „Who Control“.

Transformers Score od Steva Jablonskyho je také už hotové a pro fanoušky je opět připravena skvělá instrumentální hudba.

V Berlíně se konala Evropská Premiéra Transformers a na tiskovou konferenci se sjeli hlavní aktéři filmu. Lorenzo di Bonaventura, Michael Bay, Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Li Bingbing a oceňovaný filmový producent Ian Bryce. Hlavním tématem samozřejmě byla minulost, přítomnost, ale i budoucnost Transformers.

Novinky figurky:

Nikko RC zveřejnilo reklamu na své nové produkty Transformers. Zatím se můžeme těšit na tato čtyři auta a vrtulník na dálkové ovládání.

  • Optimus Prime – Western Star 4900 Phantom Custom semi – návěs s kamionem
  • Bumblebee – 2014 Chevrolet Camaro koncept
  • Lockdown – 2013 Lamborghini Aventador LP 700–4 Coupe
  • Drift – Helicopter Mode