Transformers týdeník 25/2014

Transformers týdeník 25/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Premiéra Age of Extinction je už téměř za dveřmi, ovšem prvním místem, kde už fanoušci mohli tento nový film shlédnout, byl Hong Kong. Tam se totiž 19. června uskutečnila premiéra zmíněného filmu, na kterou se sjeli hlavní aktéři – Michael Bay a Lorenzo di Bonaventura – a také herci Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Li Bingbing, Stanley Tucci, Kelsey Grammer a Hang Geng (čínská superstar).

Živě zde vystoupili Imagine Dragons se svojí písní „Battle Cry“, kterou zahráli spolu se skupinou talentovaných čínských dětí. Na Premiéře nemohla samozřejmě chybět obří socha Optima Prima v novém filmovém provedení, fotografie z akce naleznete zde.


Transformers 4

Blížící se film na sebe poukazuje i v reklamách, inspiraci si z něho vzali opět Chevrolet i FIFA World Cup 2014.

Další nové trailery a spoty se objevují téměř každý den a stále nám připomínají, že premiéra má pevně stanové datum 27.6 2014, u nás 26.6.2014.

Age Of Extinction TV Spot „Autobots“

AGE OF EXTINCTION ‚BUILT‘ TV SPOT

Ještě za námi není ani čtvrtý film a již nyní se objevují první informace o pátém filmu. Ten bude podle nejnovějších informací k dispozici roku 2017, původně se plánoval rok 2016. Producent Transformers Lorenzo di Bonaventura poté řekl, že Transformer 4 nemusí být nutně začátkem nové trilogie.

Bonaventura před nějakou dobou uvažoval o skloubení Transformers s G.I.Joe v jednom filmu. Bohužel tyto plány zřejmě vyjdou naprázdno. Zatímco v komiksovém provedení nejsou „problémy“ se spojením těchto dvou skupin, ve filmu by to zřejmě nemuselo dopadnout dobře.