Transformers týdeník 22/2014

Transformers týdeník 22/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Zahraniční stránky se dostaly k detailním obrázkům z červencového čísla časopisu Empire Magazine, ve kterém budou k vidění čtyři hlavní charaktery z Age of Extinction – Optimus Prime, Bumblebee, Galvatron a Lockdown.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

A máme tady další trailery a spoty k Transformers 4, doplněné opět o nové momentky z filmu a též nové postavy, které se nám ve filmu představí.

Transformers: Age of Extinction – Exclusive TV Spot

Transformers: Age of Extinction – Destroyer TV Spot

Imagine Dragons zřejmě nebudou jedinou skupinou, která natočí song k Age of Extinction. Dalším na scéně se zdá být hudebník se jménem Skrillex, ten podle médií vytváří zvuk pro Dinoboty. Co se týče Imagine Dragons, tak ti by v příštím týdnu měli zveřejnit svoji novinku „Battle Cry“.

Fanoušci už začínají odpočítávat dny do spuštění Transformers 4. V Americe má premiéru 27.6.2014, v České republice ho v nabídce kin můžete najít už 26.6.2014. Film by měl mít podle posledních informací 2 hodiny a 30 minut. Celý tento měsíc se zřejmě ponese ve znamení filmu, čekají na nás nové trailery, spoty a určitě ještě spousta novinek, než budeme moci shlédnout tento nový film.

Novinky figurky:

Taiwan vydal nový katalog hraček a figurek k Transformers 4, pro detailnější fotografie výrobků, na které se můžete (snad u nás také) těšit, se podívejte zde.