Transformers týdeník 15/2014

Transformers týdeník 15/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Každým týdnem jsme blíže premiéře Age of Extinction, ale stále se můžeme na zahraničních stránkách setkat s odkazy na natáčení. Jako právě teď, když se na internetu objevily snímky Marka Wahlberga, který řídí Optima. Jelikož je Wahlberg zcela nezraněný, je možné, že se scéna odvíjela ještě před střetem s Galvatronem, kterou jsme mohli vidět v traileru.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Na zahraničních stránkách se objevil nový snímek Grimlocka, který se zrovna chystá chrlit oheň. Kromě toho se objevilo i prohlášení herců a režiséra Michaela Baye, kteří řekli pár slov o natáčení, nebo o blížícím se filmu. Bay dokonce odhalil i informace o Lockdownovi.


Transformers 4

Michael Bay: Je to něco, jako noví Transformers. Měli jsme tři filmy jako první trilogii a toto bude další trilogie započatá novým filmem. Zatím si nejsem jistý, zda udělám další díl.
Shia LaBeouf je dobrej kluk, ale prostě už byl čas to trochu osvěžit a změnit příběh.

Mark Wahlberg: Vláda chce prostě zničit všechny Transformery, všechny Autoboty. A Optimus už ztratil veškerou víru v lidstvo a já se ho snažím přesvědčit, že je stále dobro na tomto světě, a že musíme spolupracovat.

Jack Reynor: První den jsem měl čelit robotovi, který tam vlastně nebyl, takže to bylo něco, co mi vzalo moji zónu pohodlí. Pravděpodobně nejvíce šokující věc, kterou jsme udělali, bylo proběhnout neuvěřitelnou explozí. Můžete jí vidět v traileru. Všechno kolem nás vyhodili do povětří. Naprosto děsivé, ale na ty hrůzy můžete myslet až po natáčení. Je to jedna z těch věcí, kdy se musíte soustředit jenom na své základní instinkty a prostě se dostat na druhou stranu. Cítíte se jako jiný člověk.

Michael Bay: Lockdown je zajímavá postava. Pracuje pro někoho jiného a cestuje po galaxii. A teď je tady, kvůli jedné osobě, jednomu cizinci. A pak odchází, takže se nechce přidávat k žádné straně.

Příčina a vyváženosti galaxie je trochu v nepořádku, když si rozdílné druhy hrají s jinými druhy. Otevírá to zcela nový a gigantický svět Transformers.

Lockdownova loď vypadá tak, že by mohla hrát i v jiných filmech. Je tu spousta příběhů, na které ale není čas. Uvidíte pár věcí, kde si řeknete: „Co je to?“ „A co je tohle?“ Nebo pár záběrů, kde si zase pomyslíte. „Počkat, kdo to je?“ Ale my nemáme odpovědi na tyto otázky.

Novinky ostatní:

Steve Jablonsky, skladatel hudby u předchozí trilogie Transformers a i Age of Extinction, zřejmě započal spolupráci na novém albu k TF4 se skupinou Imagine Dragons. Skupina je známa například písní „Radioactive“ či „Who We Are“, kterou složili pro film „Hunger Games: Vražedná pomsta“. Steve Jablonsky mimo Transformers složil hudbu k „Pot a Krev“ nebo „Enderova hra“.

Podle posledních zpráv skupina spolupráci potvrdila na svém Facebooku, když zveřejnila další fotografii z nahrávacího studia, kde jsou se Stevem Jablonskym.