Transformers týdeník 13/2014

Transformers týdeník 13/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Cinemacon 2014 je v plném proudu a novinářům zde bylo odhaleno 15 minut z blížícího se filmu Age of Extinction. Zatím jsou recenze příznivé a všichni se shodují na tom, že to je zatím ten nejlepší film za rok 2014 a také nejlepší film od Michaela Baye. Herci podali skvělé výkony, nechybí humor, drama ani velice kvalitní akce.

Jedním z těch, co blížící se film též chválí, je Mark Wahlberg. Ten na Cinemaconu promluvil k novinářům.

Paramount Pictures odhalili nový plakát k Age of Extinciton. Na něm můžete vidět Marka Wahlberga jako Cada a Nicolu Peltz jako Tessu, jak utíkají od svého domova v Texasu. Nad domovem Yeagerů se vznáší Nightship (řízená Lockdownem).


Transformers 4

Určitou návaznost na vydaný plakát může mít i další odhalený obrázek, na kterém jsou opět Mark Wahlberg a Nicola Peltz. Scéna se odehrává v domovině Yeagerů v Texasu a za utíkající dvojicí je jasně vidět Bumblebee.


Transformers 4

Již se blíží očekávaný termín Age of Extinction a Čína už zahájila propagační kampaň. K té použila modely Transformerů, kteří jsou více jak 15 stop vysocí a tyčí se nad místními budovami.


Transformers 4


Transformers 4

Novinky figurky:

A již tu máme i další náhledy na figurky z Age of Extiction. Nově byl odhalen Voyager Galvatron, Hound a Deluxe Dinobot Slash.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Novinky ostatní:

V Americe proběhla Mid-America Trucking Show 2014, kde byl představen i nový automobilový mód Optima z Age of Extinction. Více detailnějších fotek naleznete zde.


Transformers 4