Transformers týdeník 11/2014

Transformers týdeník 11/2014

Je za námi další týden a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týden staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Podle zahraničních stránek se již brzy můžeme těšit na nový trailer k Age of Extinction, tak snad nám přinese zase nový pohled na blížící se film.

Novinky z festivalů:

Na Botcon se chystá další dabér, tentokráte jde o dabérku jedné růžové fembotky, že Susan Blu alias G1 Arcee je už potvrzená? To sice ano, ale nyní mluvíme o někom jiném. Potvrzenou dabérkou je Samantha Newark, která v G1 namluvila postavu Ariel, ze které se později stala Elita-1 (dabovaná už někým jiným).

Novinky figurky:

Prime 1 Studios, aktualizovalo svoji galerii na Facebooku a my se tedy můžeme pokochat fotografiemi nové sochy Optima Prima. Tento sběratelský kousek je vytvořen podle jeho nové podoby. Model nabízí spoustu detailů, vyměnitelné zbraně, dvě hlavy na výměnu (jednu s ústy a druhá s krytem) a Led světla. Další fotografie naleznete zde.


Transformers 4


Transformers 4


Transformers 4

Hasbro přichází s novými figurkami, které jsou spíše přizpůsobené dětem. Jedná se o figurky Dinobotů a na nich jedoucích Autobotů, kteří tak vypadají jako rytíři na koních. Cílem hry bude sražení protivníka ze sedla svého Dinobota. V nabídce je Drift se Slugem a Optimus s Grimlockem, další by měli následovat, Bumblebee se Strafe a zřejmě Lockdown s „vlkem“.


Transformers 4


Transformers 4

Transformers Asie aktualizovala své stránky a předvedla svou novou sadu figurkek inspirované G1, jedná se o Galvatrona, Astrotraina a Octaneho.


Generation 1