Transformers týdeník 51,52/2014

Jsou za námi poslední dva týdny roku 2014 a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Nebude to asi žádným překvapením, ale nakonec se potvrdilo, že filmem roku 2014 s největšími tržbami se stal Age of Extinction. Celosvětově film vydělal téměr 1,1 Miliardy dolarů, druhé místo patří Strážcům galaxie a třetí je Zloba – královna černé magie.

Podle The Guardian je to hlavně z  důvodu obrovského úspěchu v Číně. Místní zájem podpořil i Bay tím, že do filmu najal čínské herce, mezi nimiž je např. i Li Binbing.

Režisér Michael Bay byl také vyhlášen jako „Producent roku“ po úspěchu Age of Extinction a Želvy Ninja.

Mark Wahlberg, který ztvárnil v Age of Extinction roli Cada Yeagera, udělal rozhovor pro MTV. Jedna z otázek samozřejmě byla, jaká je budoucnost Transformers série. Načež Wahlberg odpověděl následující.

„Jo, zavázal jsem se že toho udělám víc…víte, nemůžu mluvit za pana Baye, ale něco mi říká, že se brzy uvidíme na place.“

Zřejmě bychom tedy mohli Cada Yeagera vidět v dalších připravovaných filmech. Na celý rozhovor se můžete podívat níže.

Novinky figurky:

V předchozím týdeníku jsme vás zahrnuli informacemi o připravovaných figurkách s Bumblebeem. A protože Bumblebeeho není nikdy dost, přinášíme vám další pohledy na jeho novou figurku. Tentokrát se jedná o Masterpiece ze seriálu Generation 1. Bumblebee je zde znázorněn s několika doplňky, jako je bojová maska a mince, ty jsou k dostání jenom na japonském Amazonu. Na tfsource.com je možné si zase Bumblebeeho přeobjednat spolu s parťákem Spikem Witvickym v robotickém obleku.

Masterpiece-Bumblebee-Mask-01 Masterpiece-Bumblebee-Mask-08 Masterpiece-Bumblebee-Mask-18 MP-Bumblebee-Spike

Novinky ostatní:

Na zahraničních stránkách se objevilo 20 minutové video, které je sestavené z proma na Transformers the Movie z roku 1986. Video má rekapitulovat japonské upoutávky s vloženými reklamami. Obsahuje i Americkou upoutávku a zkušební záběry, které nabízí transformaci Autobotího města do režimu bitvy.