Transformers týdeník 46-48/2014

Jsou za námi další tři týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za tuto dobu staly ve světě Transformers.

Novinky ostatní:

Před nějakou dobou se objevily zprávy o sloučení Hasbra s Disney, což se nakonec nestalo. Tentokrát se začaly objevovat zprávy, ohledně sloučení Hasbra s  DreamWorks Animation. Hasbro tímto reaguje na nenadálý pokles na trhu. Samo DreamWorks Animation již spolupracovali na výrobě filmových Transformers (až do DOTM). Otázkou je, zda se spolupráce bude více vztahovat na Hasbro výrobky, nebo na Hasbro animované filmy a seriály. Zatím čas ukáže, zda se jedná o fámy, nebo se opravdu společnosti spojí.

Novinky z filmu:

Na oficiálních stránkách Michaela Baye se objevilo další doprovodné video k Age of Extinction.

Transformers 4: Outtakes Reel from Michael Bay Dot Com on Vimeo.

Novinky komiksy:

Angy Bird Transformers vycházejí jako figurky, můžete s nimi zahrát i ve hře. Nyní si o nich můžete přečíst i v komiksu, jehož první díl vyšel v minulých týdnech.

TFAngyBirds

Novinky figurky:

Zahraniční stránky hlásí, že Masterpiece Grimlock dorazil minulý týden do Německa, poprvé byl spatřen v Toys ‚R Us. Druhý den dorazil Masterpiece i do Polska. Bohužel zprávy o tom, že by dorazil i do České Republiky a Slovenska, pro vás zatím nemáme.

mp-grim-random

O MP Grimlockovi mnoho nevíme, co ale víme určitě je, že některé kousky od Prime 1 Studio budete mít možnost koupit i u nás. Prime 1 Studio jsme v posledních měsících zmiňovali docela často, protože se na trh dostala jejich, do té doby nejnovější figurka Optima jedoucím na Grimlockovi z Age of Extinction. Nyní Prime 1 Studio přichází s dalšími figurkami, bustami Brawla a DOTM Ironhida. Zatím nejočekávanější figurkou má být DOTM Shockwave, na kterého si budou muset sběratelé ještě nějakou chvíli počkat.

Prime1StudioBrawl Prime1StudioIronhide Prime1StudioShockwave