Transformers týdeník 44,45/2014

Jsou za námi další dva týdny a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední týdny staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Xylac Industries vyrobili pro Hasbro před třemi lety několik návrhů Dinobotů. Práce na nich zabrala zhruba dva týdny a nepočítalo se s nimi pro Age of Extiction, ale celkově pro rozsáhlejší Transformers vesmír.

TFconcept (1) TFconcept (2) TFconcept (3) TFconcept (4) TFconcept (5) TFconcept (6) TFconcept (7) TFconcept (8) TFconcept (9) TFconcept (10)

Zdá se, že to je už potvrzená a jistá zpráva. IGN potvrdilo, že se Michael Bay nevrátí k režírování Transformers 5. Bay se nakonec rozhodl, že se bude věnovat jiným filmům, sám už potvrdil, že se chystá režírovat drama „13 hodin“ podle románu od Mitchella Zuckoffa.

Novinky ostatní:

Od 1. Listopadu je v Singapuru otevřena ve vědeckém centru výstava Transformers. Fanoušci se zde mohou setkat tváří tvář se svými oblíbenými postavami, 11 postav je tu vystaveno v životní velikosti. Video z akce si můžete prohlédnout zde.

Novinky figurky:

Na internetu se už objevily první obrázky připravované Kre-O edice Kreon Warriors. Známé a oblíbené charaktery se nám představí jako kovbojové, gladiátoři, samurajové nebo ninjové.

TFkreo (1) TFkreo (2) TFkreo (3) TFkreo (4) TFkreo (5) TFkreo (6) TFkreo (7) TFkreo (8) TFkreo (9) TFkreo (10) TFkreo (11) TFkreo (12)

Novinky hry:

Tentokrát Angy Birds přestavují Soundwava.

A protože hra právě vyšla, máme pro vás i trailer.