Transformers týdeník 1-4/2015

Máme za sebou první měsíc roku 2015 a my pro vás tedy máme souhrn informací, které se za poslední dobu staly ve světě Transformers.

Novinky z filmu:

Petr Cullen, dabér Optima Prime, se zúčastnil SacAnime 2015, kde odpovídal na otázky fanoušků. Samozřejmě zde padly otázky na TF5 a TF6. Petr Cullen na to odpověděl, že TF5 a 6 by mohli být temnější než předchozí filmy a měli by se vrátit ke svým kořenům, jak už nám zřejmě bylo trochu naznačeno v Age of Extinction. Na video z akce se můžete podívat níže.

Další video ze zákulisí, které se objevilo na oficiálních stránkách Michaela Baye, je tady. Tentokrát se jedná o akci ve filmu, jak tvořit masivní exploze a co všechno se odehrává v Bayově hlavě.

Kromě nominací na Oscara tu máme i nominace na Zlatou malinu, v jejichž nominacích se opět další Transformers film objevil. Nominací tu máme hned několik, nejhorší snímek, Remake, nejhorší Screen Combo (dva roboti/lidi), nejhorší režisér. A nakonec Kelsey Grammer a Sophia Myles získali nominaci za nejhoršího herce/herečku ve vedlejší roli. Nominací je opravdu hodně, necháme se překvapit, kolik nakonec Zlatých malin Transformers získají.

Novinky hry:

Angry Birds Transformers pokračují další hrou s názvem „Deceptihogs Revenge“. Trailer je vytvořen v novém retro stylu animace 80.let.

Novinky figurky:

3A od které jsme vám naposledy představovali Bumblebeeho, tentokrát přichází s Megatronem z DOTM, předprodej započne 30.1.2015. Zatím nejsou žádné bližší informace o figurce jasné.

3AMegatron 3AMegatron2

A protože ani Prime 1 Studio nezahálí, přicházejí i oni s novou figurkou Drifta z Age of Extinction. Detailnější fotografie zatím nemáme, ale jistě můžeme očekávat skvěle propracovanou figurku, takže nám zatím nezbývá nic jiného než čekat.

Prime1studio_Drift